Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Onesti C.F. Arthur
Attack Tactiek ar2 o
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 52.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Contra kopt de bal weg. Peja is nu in balbezit. Peja geeft een hoge lob. Donis rent richting de bal. Donis haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:1

6e minuut.
van Weert rent richting de bal. Calu is nu in balbezit. Calu geeft een lange en hoge pass. van Weert geeft een lange en hoge pass. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. İkizler met de inworp. Klungelig pakt Becerra de bal. Becerra geeft een lange en hoge pass. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gogoncea met een sublieme pass. Daar is İkizler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler geeft de bal voor. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja geeft een hoge lob. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
İkizler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peja geeft de bal voor. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:2

21e minuut.
Peja passt de bal met de wreef. Donis rent richting de bal. Istvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Becerra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Istvan rent richting de bal. Pleşan is nu in balbezit. Donis onderschept slim de pass. Donis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:3

24e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Donis is nu in balbezit. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:4

26e minuut.
Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert onderschept slim de pass. van Weert probeert naar een medespeler te passen. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:5

27e minuut.
Muraru rent richting de bal. Muraru passt de bal in één keer door. Neag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:6

28e minuut.
Contra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frunda komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Donis rent richting de bal. Donis probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. İkizler is nu in balbezit. İkizler passt de bal met de wreef. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
van Weert heeft problemen om de bal te vangen. Donis rent richting de bal. Donis passt de bal zonder na te denken. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Becerra geeft een hoge lob. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:7

40e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert probeert naar een medespeler te passen. Donis is nu in balbezit. Donis haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft de bal voor. Donis kopt de bal weg. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 79%, C.F. Arthur 21%.
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:8

47e minuut.
Becerra speelt de bal door. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler passt de bal met de wreef. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:9

48e minuut.
Becerra speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. İkizler met een sublieme pass. Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft de bal voor. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een hoge lob. Donis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:10

55e minuut.
İkizler kopt de bal weg. Chinţoiu kan de bal niet met de borst controleren. İkizler rent richting de bal. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gogoncea met een harde bal richting middenveld. İkizler is nu in balbezit. İkizler probeert naar een medespeler te passen. Becerra rent richting de bal. Becerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
İkizler geeft de bal voor. van Weert is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Becerra zal de hoekschop nemen. van Weert kopt de bal weg. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Istvan controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:11

59e minuut.
Muraru speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler geeft de bal voor. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:12

60e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert schiet op doel. Gogoncea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:13

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogoncea trapt de bal weg van het doel. İkizler kopt de bal weg. Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert rent richting de bal. van Weert passt de bal met de wreef. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg. Peja probeert de bal met de borst te controleren. Peja passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Neag de bal onder controle te krijgen. Peja met een sublieme pass. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moros met een snelle inworp. Peja geeft een hoge lob. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 76%, C.F. Arthur 24%.
Speranta Onesti - C.F. Arthur 0:14