Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur Speranta Onesti
atac d Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 24
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis speelt de bal door. Klungelig pakt Quevedo de bal. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
van Weert passt de bal met de wreef. Donis is nu in balbezit. Donis passt de bal in één keer door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 1:0

7e minuut.
Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker geeft de bal voor. Calu heeft problemen om de bal te vangen. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 2:0

11e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman passt de bal zonder na te denken. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 3:0

12e minuut.
Peja passt de bal in één keer door. Oman is nu in balbezit. Oman speelt de bal door. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pleşan trapt de bal weg. Peja speelt de bal door. Becerra speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ... Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Burghardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghardt geeft een hoge lob. Istvan heeft problemen om de bal te vangen. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 4:0

17e minuut.
Quevedo passt de bal met de wreef. Peja rent richting de bal. Peja passt de bal met de wreef. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman passt de bal zonder na te denken. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 5:0

22e minuut.
Burghardt speelt de bal door. Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis passt de bal in één keer door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 6:0

26e minuut.
Oman rent richting de bal. Oman passt de bal met de wreef. Calu onderschept slim de pass. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 7:0

27e minuut.
Demirbüker kopt de bal weg. Chinţoiu is nu in balbezit. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oman zal de hoekschop nemen. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Caspers passt de bal zonder na te denken. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quevedo met een sublieme pass. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis haalt uit met een fantastische trap. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calu de bal. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Pascalin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis speelt de bal door. van Weert is nu in balbezit. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. van Weert rent richting de bal. Pleşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Weert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donis neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Neag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 26%, Speranta Onesti 74%.
C.F. Arthur - Speranta Onesti 8:0

47e minuut.
Peja rent richting de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert speelt de bal door. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 9:0

48e minuut.
Inworp. Demirbüker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oman is nu in balbezit. Oman geeft de bal voor. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 10:0

49e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Istvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
van Weert is nu in balbezit. van Weert speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Calu trapt de bal weg van het doel. Oman kopt de bal weg. van Weert rent richting de bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis is nu in balbezit. van Weert is nu in balbezit. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. Neag probeert de bal met de borst te controleren. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 11:0

57e minuut.
Burghardt passt de bal zonder na te denken. Becerra is nu in balbezit. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Quevedo is nu in balbezit. Peja geeft de bal voor. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Quevedo de bal. Peja speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Paal! Peja kopt de bal weg. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 12:0

68e minuut.
Peja geeft een hoge lob. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 13:0

71e minuut.
Peja is nu in balbezit. Peja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donis de bal. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 14:0

72e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peja is nu in balbezit. Peja geeft een hoge lob. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Calu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peja geeft een hoge lob. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Istvan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 15:0

76e minuut.
Oman met een snelle inworp. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal in één keer door. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Quevedo speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 16:0

82e minuut.
Daar is Peja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peja geeft een lange en hoge pass. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 17:0

84e minuut.
Peja passt de bal met de wreef. Oman probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Speranta Onesti 18:0

86e minuut.
Pleşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Secăreanu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quevedo de bal. Peja rent richting de bal. Peja passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 12%, Speranta Onesti 88%.
C.F. Arthur - Speranta Onesti 18:0