Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 vola braila
4-4-2 Tactiek vola
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 47.4
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chişcanu met een harde bal richting middenveld. Heer kopt de bal weg. Baixauli rent richting de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:1

5e minuut.
Folsgeare met een sublieme pass. Heer rent richting de bal. Heer geeft een hoge lob. Horta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:2

7e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Heer is nu in balbezit. Heer geeft de bal voor. Horta is nu in balbezit. Horta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:3

20e minuut.
Craia speelt de bal door. Heer rent richting de bal. Heer met een sublieme pass. Horta rent richting de bal. Horta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer passt de bal in één keer door. Folsgeare probeert naar een medespeler te passen. Horta heeft problemen om de bal te vangen. Horta passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli probeert naar een medespeler te passen. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:4

33e minuut.
Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare geeft een lange en hoge pass. Chişcanu controleert de bal met de borst. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roarsson met de inworp. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een hoge lob. Baixauli springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Folsgeare heeft problemen om de bal te vangen. Toregiani met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

44e minuut.
Heer geeft een lange en hoge pass. Horta kopt de bal weg. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft de bal voor. Horta springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 72%, vola braila 28%.
Tester 23 - vola braila 0:4

46e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia geeft een lange en hoge pass. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horta rent richting de bal. Horta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:5

49e minuut.
Baixauli onderschept slim de pass. Chişcanu begaat een overtreding. Baixauli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baixauli kopt de bal weg. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:6

51e minuut.
Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baixauli de bal. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schiet op doel. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Craia met de inworp. Horta met een sublieme pass. Toregiani rent richting de bal. Daar is Folsgeare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folsgeare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Milin rent richting de bal. Folsgeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Folsgeare passt de bal zonder na te denken. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Baixauli speelt de bal door. Horta is nu in balbezit. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mândreanu kopt de bal weg. Craia is nu in balbezit. Craia speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baixauli controleert de bal met de borst. Baixauli passt de bal in één keer door. Horta rent richting de bal. Horta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roarsson met een sublieme pass. Heer rent richting de bal. Heer passt de bal zonder na te denken. Folsgeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Folsgeare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brisset rent richting de bal. Brisset geeft de bal voor. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Horta rent richting de bal. Horta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ghica rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Folsgeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:7

70e minuut.
Craia geeft de bal voor. Baixauli kopt de bal weg. Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Horta geeft een hoge lob. Baixauli springt en kopt de bal. Leca bokst de bal weg.

72e minuut.
Horta heeft problemen om de bal te vangen. Horta speelt de bal door. Craia rent richting de bal. Craia geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:8

74e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal met de wreef. Daar is Horta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horta schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:9

75e minuut.
Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal in één keer door. Hristu is nu in balbezit. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Petrache rent richting de bal. Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea passt de bal zonder na te denken. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nicolae trapt de bal weg. Hristu kopt de bal weg. Heer probeert naar een medespeler te passen. Horta heeft problemen om de bal te vangen. Horta schiet op doel. De bal raakt de paal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - vola braila 0:10

84e minuut.
Craia speelt de bal door. Folsgeare heeft problemen om de bal te vangen. Folsgeare speelt de bal door. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal met de wreef. Mândreanu is nu in balbezit. Horta rent richting de bal. Horta haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 80%, vola braila 20%.
Tester 23 - vola braila 0:10