Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara F.C.Steaua
433x Tactiek Super_Steaua
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 52.1
goed Schieten solide
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij passt de bal zonder na te denken. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij geeft een hoge lob. Negoiţă kopt de bal weg. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Udroiu de bal. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kuka onderschept slim de pass. Kuka met een sublieme pass. Negoiţă speelt de bal door. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste speelt de bal door. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cwyl rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă met een sublieme pass. Tysiąc speelt de bal door. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mureşan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Tysiąc met een sublieme pass. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tysiąc geeft een hoge lob. Kuka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij schiet op doel. Andrei probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tysiąc neemt de hoekschop. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl geeft een hoge lob. Berezutskij springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Negoiţă met een sublieme pass. Daar is Dieste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste geeft een hoge lob. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cwyl de bal. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:1

32e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een hoge lob. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:2

41e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Dieste kopt de bal weg. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Mureşan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:3

43e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă passt de bal met de wreef. Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:4

44e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal met de wreef. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 86%, F.C.Steaua 14%.
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:5

50e minuut.
Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:6

50e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Gogoasă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cwyl. Cwyl krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Andrei is nu in balbezit. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij schiet op doel. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:7

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuka met een snelle inworp. Pintilei kan de bal niet met de borst controleren. Dieste is nu in balbezit. Dieste geeft een lange en hoge pass. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal met de wreef. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:8

59e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Mureşan speelt de bal door. Negoiţă kopt de bal weg. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel. Mureşan bokst de bal weg. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:9

62e minuut.
Kuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuka passt de bal met de wreef. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Honceriu de bal onder controle te krijgen. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Gümüşsu rent richting de bal. Gümüşsu probeert naar een medespeler te passen. Belodedici geeft een hoge lob. Epuraş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă passt de bal met de wreef. Kuka geeft de bal voor. Cwyl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dieste geeft een lange en hoge pass. Mureşan met een sublieme pass. Negoiţă kopt de bal weg. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:10

82e minuut.
Dieste kopt de bal weg. Kuka is nu in balbezit. Kuka geeft de bal voor. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berezutskij springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:11

86e minuut.
Dieste kopt de bal weg. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 81%, F.C.Steaua 19%.
CS Viitorul Hunedoara - F.C.Steaua 0:11