Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila Speranta Onesti
vola Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 25.1
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Toregiani passt de bal met de wreef. Heer is nu in balbezit. Heer geeft een hoge lob. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schiet op doel. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neag probeert naar een medespeler te passen. Folsgeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Folsgeare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 1:0

4e minuut.
Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare geeft een lange en hoge pass. Calu heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. Gogoncea bokst de bal weg.

6e minuut.
Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Heer is nu in balbezit. Heer geeft een hoge lob. Horta springt en kopt de bal. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baixauli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 3:0

14e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal met de wreef. Daar is Horta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horta haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 4:0

18e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare passt de bal met de wreef. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Brisset is nu in balbezit. Brisset geeft een hoge lob. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 5:0

21e minuut.
Horta passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu geeft een hoge lob. Horta heeft problemen om de bal te vangen. Horta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Heer probeert naar een medespeler te passen. Horta rent richting de bal. Horta passt de bal met de wreef. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Heer kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Roarsson onderschept slim de pass. Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Baixauli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogoncea trapt de bal weg van het doel. Heer kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 6:0

32e minuut.
Roarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Craia rent richting de bal. Craia geeft een hoge lob. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 7:0

33e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia passt de bal zonder na te denken. Heer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Folsgeare onderschept slim de pass. Folsgeare probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 8:0

39e minuut.
Horta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hofer komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Heer passt de bal met de wreef. Baixauli rent richting de bal. Chinţoiu is nu in balbezit. Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Craia kopt de bal weg. Hofer rent richting de bal. Neag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hofer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Heer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 17%, Speranta Onesti 83%.
vola braila - Speranta Onesti 9:0

47e minuut.
Heer speelt de bal door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli passt de bal met de wreef. Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 10:0

55e minuut.
Heer speelt de bal door. Craia is nu in balbezit. Craia geeft de bal voor. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Baixauli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 11:0

57e minuut.
Heer speelt de bal door. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli geeft een hoge lob. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer geeft de bal voor. Gogoncea bokst de bal weg. Istvan kopt de bal weg. Heer geeft de bal voor. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 12:0

62e minuut.
Pleşan geeft de bal voor. Roarsson kan de bal niet met de borst controleren. Craia geeft een lange en hoge pass. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gherea rent richting de bal. Gherea geeft de bal voor. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een lange en hoge pass. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Folsgeare de bal. Chinţoiu is nu in balbezit. Toregiani onderschept slim de pass. Toregiani geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Istvan geeft een hoge lob. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 13:0

74e minuut.
Toregiani met een sublieme pass. Klungelig pakt Heer de bal. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 14:0

76e minuut.
Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hofer de bal. Hofer passt de bal met de wreef. Craia geeft een lange en hoge pass. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Toregiani probeert de bal met de borst te controleren. Toregiani probeert naar een medespeler te passen. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Speranta Onesti 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 42%, Speranta Onesti 58%.
vola braila - Speranta Onesti 15:0