Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Onesti vola braila
Attack Tactiek vola
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Roarsson passt de bal met de wreef. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Heer is nu in balbezit. Heer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Istvan de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baixauli is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Roarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson geeft een hoge lob. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Heer rent richting de bal. Heer passt de bal met de wreef. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:1

14e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Heer onderschept slim de pass. Heer met een sublieme pass. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mosór probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal in één keer door. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:2

19e minuut.
Neag is nu in balbezit. Hofer is nu in balbezit. Hofer geeft een lange en hoge pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Heer kopt de bal weg. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:3

26e minuut.
Contra probeert de bal aan de voet te houden. Brisset rent richting de bal. Brisset met een sublieme pass. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Roarsson met een sublieme pass. Mosór rent richting de bal. Mosór passt de bal zonder na te denken. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Toregiani kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:4

34e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal in één keer door. Daar is Roarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roarsson geeft de bal voor. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hofer rent richting de bal. Hofer geeft een hoge lob. Calu heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Heer met een sublieme pass. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli passt de bal in één keer door. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:5

40e minuut.
Daar is Muraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofer onderschept slim de pass. Hofer met een sublieme pass. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 79%, vola braila 21%.
Speranta Onesti - vola braila 0:6

47e minuut.
Toregiani met een sublieme pass. Klungelig pakt Heer de bal. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:7

50e minuut.
Craia speelt de bal door. Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór probeert naar een medespeler te passen. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg van het doel. Mosór kopt de bal weg. Klungelig pakt Hofer de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft de bal voor. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:8

58e minuut.
Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Dosca de bal. Dosca geeft een hoge lob. Baixauli is nu in balbezit. Hofer is nu in balbezit. Hofer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia passt de bal zonder na te denken. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Toregiani kopt de bal weg. Istvan heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli is nu in balbezit. Klungelig pakt Baixauli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:9

68e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Mosór is nu in balbezit. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:10

74e minuut.
Roarsson onderschept slim de pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg.

77e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal in één keer door. Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Roarsson kopt de bal weg. Mosór is nu in balbezit. Mosór passt de bal in één keer door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Heer kan de bal niet met de borst controleren. Heer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:11

81e minuut.
Dosca met een snelle inworp. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia passt de bal met de wreef. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Baixauli onderschept slim de pass. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - vola braila 0:12

88e minuut.
Heer passt de bal zonder na te denken. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia passt de bal in één keer door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Mosór verovert de bal door een tackle van achteren. Mosór passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 81%, vola braila 19%.
Speranta Onesti - vola braila 0:12