Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur Tester 23
x Tactiek 4-4-2
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 19.9
formidabel Schieten waardeloos
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra speelt de bal door. Narandžić rent richting de bal. Narandžić schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 1:0

4e minuut.
Nicolae geeft een lange en hoge pass. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
İkizler probeert naar een medespeler te passen. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Narandžić rent richting de bal. Narandžić speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 2:0

12e minuut.
Becerra passt de bal zonder na te denken. Chişcanu rent richting de bal. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert schiet op doel. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 3:0

13e minuut.
Oman probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. van Weert passt de bal in één keer door. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peja met een sublieme pass. Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 4:0

18e minuut.
Becerra speelt de bal door. Klungelig pakt Demirbüker de bal. Demirbüker met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Narandžić probeert de bal met de borst te controleren. Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 5:0

22e minuut.
Nicolae geeft een hoge lob. Becerra kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chişcanu trapt de bal weg. Becerra kopt de bal weg. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Moros geeft de bal voor. Becerra kopt de bal weg. van Weert rent richting de bal. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 6:0

28e minuut.
Milin is nu in balbezit. van Weert onderschept slim de pass. van Weert passt de bal zonder na te denken. Narandžić rent richting de bal. Narandžić draait met de bal, schiet en ... Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. Oman krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Becerra neemt de hoekschop. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Petrache geeft een lange en hoge pass. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft de bal voor. Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 7:0

35e minuut.
Peja met een sublieme pass. Oman rent richting de bal. Oman passt de bal in één keer door. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Becerra passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert van Weert de bal onder controle te krijgen. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 8:0

37e minuut.
Peja met de inworp. Narandžić rent richting de bal. Becerra geeft de bal voor. van Weert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 9:0

39e minuut.
Oman onderschept slim de pass. Oman probeert naar een medespeler te passen. Becerra speelt de bal door. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nicolae geeft de bal voor. Inworp. Becerra met een snelle inworp. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nicolae kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 10:0

43e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler is nu in balbezit. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leca met een harde bal richting middenveld. Peja kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 14%, Tester 23 86%.
C.F. Arthur - Tester 23 10:0

48e minuut.
Nicolae verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolae geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İkizler met de inworp. Oman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Milin probeert naar een medespeler te passen. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler geeft de bal voor. Becerra geeft een hoge lob. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Oman speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolae krijgt een gele kaart. van Weert raakt geblesseerd tijdens het duel. van Weert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 11:0

56e minuut.
Klungelig pakt van Weert de bal. Oman geeft een hoge lob. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 12:0

60e minuut.
van Weert is nu in balbezit. van Weert passt de bal zonder na te denken. Oman rent richting de bal. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 13:0

61e minuut.
Oman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
İkizler probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft een lange en hoge pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler met een sublieme pass. Narandžić is nu in balbezit. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Leca bokst de bal weg. Narandžić rent richting de bal. Narandžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Tester 23 14:0

71e minuut.
Peja kopt de bal weg. Klungelig pakt Narandžić de bal. Narandžić passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Narandžić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Weert neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Oman onderschept slim de pass. Oman passt de bal in één keer door. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leca trapt de bal weg. Becerra kopt de bal weg. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Narandžić passt de bal in één keer door. Peja geeft een lange en hoge pass. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Klungelig pakt Peja de bal. Peja probeert naar een medespeler te passen. Narandžić rent richting de bal. Narandžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oman passt de bal zonder na te denken. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. İkizler speelt de bal door. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft de bal voor. Klungelig pakt Ghica de bal. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Milin de bal. Peja met een sublieme pass. Becerra met een sublieme pass. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Leca trapt de bal weg. Peja kopt de bal weg. Klungelig pakt Chişcanu de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel. Paal!

90e minuut.
van Weert is nu in balbezit. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İkizler. İkizler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 18%, Tester 23 82%.
C.F. Arthur - Tester 23 14:0