Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 C.F. Arthur
4-4-2 Tactiek atac d
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 49.5
waardeloos Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Peja is nu in balbezit. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis passt de bal met de wreef. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:1

5e minuut.
Milin probeert naar een medespeler te passen. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu rent richting de bal. Donis onderschept slim de pass. Donis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Peja kopt de bal weg. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis passt de bal met de wreef. Narandžić rent richting de bal. Narandžić schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Caspers passt de bal in één keer door. Becerra is nu in balbezit. Becerra passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Peja kopt de bal weg. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin met een sublieme pass. Burghardt speelt de bal door. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Burghardt kopt de bal weg. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Donis probeert naar een medespeler te passen. Becerra met een sublieme pass. Narandžić rent richting de bal. Narandžić draait met de bal, schiet en ... Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:2

13e minuut.
Becerra controleert de bal met de borst. van Weert rent richting de bal. Narandžić rent richting de bal. Narandžić schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:3

20e minuut.
Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis geeft de bal voor. Milin probeert de bal aan de voet te houden. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chişcanu geeft een hoge lob. Rupeiks kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. Mândreanu geeft de bal voor. Donis springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Becerra geeft de bal voor. van Weert is nu in balbezit. van Weert passt de bal met de wreef. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:4

26e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja probeert naar een medespeler te passen. Burghardt rent richting de bal. Burghardt geeft een lange en hoge pass. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Donis passt de bal met de wreef. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal in één keer door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra geeft een hoge lob. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis draait met de bal, schiet en ... Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nicolae onderschept slim de pass. Becerra geeft een hoge lob. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:5

35e minuut.
Becerra geeft de bal voor. Leca met een sublieme pass. Peja kopt de bal weg. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert schiet op doel. Leca bokst de bal weg.

37e minuut.
Ghica rent richting de bal. Narandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Narandžić met een sublieme pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Burghardt onderschept slim de pass. Burghardt passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg.

43e minuut.
Hristu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burghardt probeert naar een medespeler te passen. Donis is nu in balbezit. Donis haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 92%, C.F. Arthur 8%.
Tester 23 - C.F. Arthur 0:6

47e minuut.
Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Narandžić rent richting de bal. Narandžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Narandžić rent richting de bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis passt de bal zonder na te denken. Narandžić rent richting de bal. Narandžić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:7

49e minuut.
Caspers probeert naar een medespeler te passen. Becerra met een sublieme pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:8

50e minuut.
Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Donis rent richting de bal. Milin rent richting de bal. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Peja passt de bal zonder na te denken. Burghardt is nu in balbezit. Burghardt geeft een hoge lob. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Leca trapt de bal weg van het doel. Peja kopt de bal weg. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Burghardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghardt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Narandžić de bal. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Mândreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nicolae de bal onder controle te krijgen. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Becerra met een sublieme pass. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert met een sublieme pass. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
van Weert speelt de bal door. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić passt de bal zonder na te denken. Donis is nu in balbezit. Donis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hristu probeert de bal met de borst te controleren. Burghardt rent richting de bal. Burghardt probeert naar een medespeler te passen. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin is nu in balbezit. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:9

69e minuut.
van Weert heeft problemen om de bal te vangen. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja passt de bal met de wreef. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:10

71e minuut.
Peja met een sublieme pass. Burghardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Burghardt met een snelle inworp. Peja rent richting de bal. Peja geeft een lange en hoge pass. Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis schiet op doel. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:11

79e minuut.
Burghardt geeft een lange en hoge pass. van Weert kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:12

79e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert draait met de bal, schiet en ... Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donis rent richting de bal. Donis haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:13

82e minuut.
Narandžić heeft problemen om de bal te vangen. Narandžić passt de bal in één keer door. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:14

86e minuut.
Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja passt de bal met de wreef. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
van Weert rent richting de bal. Nicolae is nu in balbezit. van Weert onderschept slim de pass. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - C.F. Arthur 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 90%, C.F. Arthur 10%.
Tester 23 - C.F. Arthur 0:15