Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara vola braila
433x Tactiek vola
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Mureşan met een harde bal richting middenveld. Heer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udroiu met de inworp. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Andrei de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:1

9e minuut.
Baixauli passt de bal met de wreef. Heer rent richting de bal. Heer geeft een hoge lob. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:2

12e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:3

14e minuut.
Dosca geeft een lange en hoge pass. Mosór kopt de bal weg. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baixauli is nu in balbezit. Mosór met een sublieme pass. Klungelig pakt Hofer de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Honceriu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hofer rent richting de bal. Hofer geeft de bal voor. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heer zal de hoekschop nemen. Baixauli kopt de bal weg. Hofer is nu in balbezit. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:4

26e minuut.
Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Craia speelt de bal door. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg.

32e minuut.
Craia geeft de bal voor. Chişcanu kopt de bal weg. Mosór rent richting de bal. Hofer is nu in balbezit. Hofer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór onderschept slim de pass. Mosór met een sublieme pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 81%, vola braila 19%.
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:4

50e minuut.
Pintilei speelt de bal door. Andrei is nu in balbezit. Andrei probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:5

53e minuut.
Hofer rent richting de bal. Honceriu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mosór zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Udroiu kopt de bal weg. Heer rent richting de bal. Heer geeft de bal voor. Hofer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:6

58e minuut.
Roarsson heeft problemen om de bal te vangen. Roarsson speelt de bal door. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Baixauli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baixauli passt de bal met de wreef. Craia geeft de bal voor. Baixauli kopt de bal weg. Mosór is nu in balbezit. Mosór haalt uit met een fantastische trap. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hofer de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:7

70e minuut.
Heer kopt de bal weg. Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udroiu is nu in balbezit. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli geeft een hoge lob. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hofer is nu in balbezit. Hofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:8

82e minuut.
Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli passt de bal zonder na te denken. Hofer is nu in balbezit. Hofer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Heer met een sublieme pass. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór rent richting de bal. Mosór haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Toregiani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heer de bal. Heer geeft de bal voor. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 69%, vola braila 31%.
CS Viitorul Hunedoara - vola braila 0:8