Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila CS Viitorul Hunedoara
vola Tactiek 433x
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
50 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 32.2
excellent Schieten good
excellent Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli onderschept slim de pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Craia met de inworp. Mosór geeft een lange en hoge pass. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 1:0

4e minuut.
Hofer is nu in balbezit. Hofer schiet op doel. Klungelig pakt Pintilei de bal. Craia geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 2:0

7e minuut.
Craia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 3:0

9e minuut.
Heer geeft de bal voor. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer is nu in balbezit. Hofer draait met de bal, schiet en ... Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 4:0

13e minuut.
Honceriu geeft de bal voor. Craia met een sublieme pass. Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia met een snelle inworp. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór onderschept slim de pass. Mosór geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 5:0

15e minuut.
Epuraş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintilei de bal. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mureşan met een harde bal richting middenveld. Mosór kopt de bal weg. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 6:0

18e minuut.
Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Mosór kopt de bal weg. Andrei probeert de bal aan de voet te houden. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Toregiani is nu in balbezit. Toregiani met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bărzoi kopt de bal weg. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mureşan trapt de bal weg van het doel. Mosór kopt de bal weg. Hofer is nu in balbezit. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 7:0

25e minuut.
Toregiani kopt de bal weg. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mosór krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lieten met een sublieme pass. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór onderschept slim de pass. Mosór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baixauli heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu rent richting de bal. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 8:0

31e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 9:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craia probeert naar een medespeler te passen. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. Mureşan bokst de bal weg. Andrei kopt de bal weg. Baixauli kan de bal niet met de borst controleren. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 10:0

35e minuut.
Doeltrap. Mureşan met een harde bal richting middenveld. Toregiani kopt de bal weg. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft de bal voor. Mureşan bokst de bal weg.

39e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Chişcanu rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft een hoge lob. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 12%, CS Viitorul Hunedoara 88%.
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 11:0

51e minuut.
Lieten probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă kopt de bal weg. Toregiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 11:1

54e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Roarsson rent richting de bal. Craia is nu in balbezit. Craia geeft de bal voor. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 12:1

56e minuut.
Bărzoi is nu in balbezit. Heer onderschept slim de pass. Heer met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 13:1

58e minuut.
Toregiani met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Udroiu rent richting de bal. Mosór is nu in balbezit. Mosór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toregiani is nu in balbezit. Toregiani geeft een lange en hoge pass. Craia rent richting de bal. Craia geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 14:1

61e minuut.
Gümüşsu rent richting de bal. Gümüşsu passt de bal in één keer door. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 15:1

62e minuut.
Brisset probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brisset geeft een hoge lob. Baixauli controleert de bal met de borst. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 16:1

68e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu geeft een hoge lob. Gherea kopt de bal weg. Mosór is nu in balbezit. Mosór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mosór passt de bal met de wreef. Craia controleert de bal met de borst. Craia probeert naar een medespeler te passen. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór draait met de bal, schiet en ... Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 17:1

76e minuut.
Roarsson speelt de bal door. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Honceriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mosór verovert de bal door een tackle van achteren. Mosór passt de bal zonder na te denken. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 18:1

83e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Toregiani onderschept slim de pass. Toregiani geeft een lange en hoge pass. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mureşan met een harde bal richting middenveld. Heer kopt de bal weg. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mosór passt de bal met de wreef. Hofer is nu in balbezit. Hofer speelt de bal door. Daar is Baixauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 29%, CS Viitorul Hunedoara 71%.
vola braila - CS Viitorul Hunedoara 18:1