Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Steaua Speranta Onesti
Super_Steaua Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 24.7
solide Schieten zwak
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Dieste is nu in balbezit. Dieste passt de bal met de wreef. Tysiąc met een sublieme pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 1:0

7e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste met een sublieme pass. Kuka probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 2:0

9e minuut.
Kuka is nu in balbezit. Kuka passt de bal zonder na te denken. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu begaat een overtreding. Tysiąc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dieste zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Kuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuka met een sublieme pass. Berezutskij rent richting de bal. Paal! Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 3:0

17e minuut.
Kuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Istvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 4:0

19e minuut.
Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Kuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuka met een sublieme pass. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ziętara geeft een lange en hoge pass. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij passt de bal in één keer door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 5:0

23e minuut.
Calu geeft de bal voor. Inworp. Tysiąc met een snelle inworp. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel. Gogoncea bokst de bal weg. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 6:0

24e minuut.
Berezutskij geeft een hoge lob. Calu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tysiąc neemt de hoekschop. Berezutskij maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cwyl de bal. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 7:0

26e minuut.
Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl speelt de bal door. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 8:0

29e minuut.
Iguarán speelt de bal door. Kuka rent richting de bal. Kuka geeft de bal voor. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 9:0

42e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg. Tysiąc kopt de bal weg. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij probeert de bal met de borst te controleren. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 21%, Speranta Onesti 79%.
F.C.Steaua - Speranta Onesti 9:0

46e minuut.
Berezutskij geeft een hoge lob. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 10:0

49e minuut.
Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Tysiąc kopt de bal weg. Istvan probeert de bal met de borst te controleren. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dieste rent richting de bal. Dieste passt de bal in één keer door. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft de bal voor. Berezutskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij schiet op doel. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 11:0

61e minuut.
Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă passt de bal met de wreef. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 12:0

62e minuut.
Contra probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tysiąc met de inworp. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 13:0

67e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 14:0

68e minuut.
Chinţoiu geeft de bal voor. Pleşan kopt de bal weg. Istvan probeert de bal aan de voet te houden. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 15:0

73e minuut.
Tysiąc kopt de bal weg. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Speranta Onesti 16:0

76e minuut.
Dieste kopt de bal weg. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc met een sublieme pass. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dieste passt de bal in één keer door. Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tysiąc met een sublieme pass. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 19%, Speranta Onesti 81%.
F.C.Steaua - Speranta Onesti 16:0