Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 Dangerous Minds
4-4-2 Tactiek 0.2.1
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 50.1
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:1

12e minuut.
Aguarta probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski met een sublieme pass. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aguarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguarta met een sublieme pass. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:2

19e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nicolae de bal. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:3

21e minuut.
Oprică rent richting de bal. Beleţchi rent richting de bal. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:4

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziewulski met een snelle inworp. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Aguarta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Oprică probeert de bal met de borst te controleren. Oprică probeert naar een medespeler te passen. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:5

30e minuut.
Beleţchi rent richting de bal. Bernabé rent richting de bal. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:6

38e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal zonder na te denken. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Aguarta heeft problemen om de bal te vangen. Aguarta met een sublieme pass. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:7

41e minuut.
Aguarta met een sublieme pass. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi passt de bal met de wreef. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Nicolae de bal onder controle te krijgen. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:8

45e minuut.
Aguarta met een snelle inworp. Hirst geeft de bal voor. Dziewulski speelt de bal door. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg.

45e minuut.
Dziewulski met de inworp. Hristu speelt de bal door. Milin kan de bal niet met de borst controleren. Bernabé rent richting de bal. Bernabé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 86%, Dangerous Minds 14%.
Tester 23 - Dangerous Minds 0:9

50e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft een hoge lob. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:10

50e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu passt de bal in één keer door. Hirst controleert de bal met de borst. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal met de wreef. Beleţchi met een sublieme pass. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Klungelig pakt Hirst de bal. Beleţchi is nu in balbezit. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică passt de bal zonder na te denken. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:11

61e minuut.
Klungelig pakt Vintilă de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică met een sublieme pass. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. Leca bokst de bal weg. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:12

66e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft een hoge lob. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst onderschept slim de pass. Hirst geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Leca trapt de bal weg. Klungelig pakt Aguarta de bal. Aguarta passt de bal met de wreef. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Hirst de bal. Hirst speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:13

78e minuut.
Dziewulski met een snelle inworp. Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:14

81e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:15

83e minuut.
Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu passt de bal met de wreef. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi onderschept slim de pass. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:16

84e minuut.
Cioculescu speelt de bal door. Vintilă rent richting de bal. Oprică onderschept slim de pass. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Dziewulski geeft een hoge lob. Aguarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguarta passt de bal zonder na te denken. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nicolae de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi passt de bal zonder na te denken. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:17

90e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi passt de bal met de wreef. Nicolae rent richting de bal. Hirst onderschept slim de pass. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Dangerous Minds 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 93%, Dangerous Minds 7%.
Tester 23 - Dangerous Minds 0:18