Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds Tester 23
0.2.1 Tactiek 4-4-2
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 20.4
formidabel Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vintilă geeft de bal voor. Hulva kopt de bal weg. Beleţchi probeert naar een medespeler te passen. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi passt de bal met de wreef. Hristu is nu in balbezit. Oprică onderschept slim de pass. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Leca met een harde bal richting middenveld. Bernabé kopt de bal weg. Klungelig pakt Hirst de bal. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg.

13e minuut.
Hirst geeft een hoge lob. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Leca met een harde bal richting middenveld. Dziewulski kopt de bal weg. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg.

21e minuut.
Beleţchi is nu in balbezit. Hirst is nu in balbezit. Beleţchi is nu in balbezit. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Dziewulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewulski passt de bal met de wreef. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 1:0

26e minuut.
Beleţchi is nu in balbezit. Hirst is nu in balbezit. Beleţchi is nu in balbezit. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziewulski met de inworp. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Hirst krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nicolae onderschept slim de pass. Nicolae geeft de bal voor. Paul rent richting de bal. Hulva onderschept slim de pass. Hulva geeft de bal voor. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 2:0

32e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst onderschept slim de pass. Hirst passt de bal zonder na te denken. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft een lange en hoge pass. Nicolae kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprică de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 3:0

41e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski speelt de bal door. Hulva speelt de bal door. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bernabé passt de bal in één keer door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 21%, Tester 23 79%.
Dangerous Minds - Tester 23 3:0

46e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 4:0

47e minuut.
Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een lange en hoge pass. Cioculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 5:0

49e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Ghica kopt de bal weg. Petrache probeert de bal aan de voet te houden. Dziewulski speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 6:0

56e minuut.
Hulva probeert naar een medespeler te passen. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé met een sublieme pass. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hulva heeft problemen om de bal te vangen. Hulva met een sublieme pass. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 7:0

58e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Oprică is nu in balbezit. Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 8:0

65e minuut.
Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Oprică is nu in balbezit. Oprică passt de bal met de wreef. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Techer rent richting de bal. Techer geeft een lange en hoge pass. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst is nu in balbezit. Hirst geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beleţchi is nu in balbezit. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Hirst kan de bal niet met de borst controleren. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dziewulski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé passt de bal in één keer door. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé passt de bal in één keer door. Beleţchi met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 9:0

81e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal in één keer door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg. Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een hoge lob. Leca bokst de bal weg.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Petrache de bal onder controle te krijgen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Techer rent richting de bal. Techer probeert naar een medespeler te passen. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski speelt de bal door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hulva is nu in balbezit. Hulva geeft een lange en hoge pass. Chişcanu kopt de bal weg. Hulva geeft een hoge lob. Oprică krijgt zijn hoofd ertegen. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dziewulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft een lange en hoge pass. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Tester 23 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 14%, Tester 23 86%.
Dangerous Minds - Tester 23 10:0