Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sedosii vola braila
yes Tactiek vola
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ioanin onderschept slim de pass. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - vola braila 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Hofer de bal. Mosór is nu in balbezit. Mosór passt de bal met de wreef. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chiti passt de bal in één keer door. Toregiani probeert naar een medespeler te passen. Mosór rent richting de bal. Mosór draait met de bal, schiet en ... Lungulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sedosii - vola braila 1:1

26e minuut.
Mosór rent richting de bal. Noceda onderschept slim de pass. Noceda geeft de bal voor. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mosór kan de bal niet met de borst controleren. Noceda speelt de bal door. Daar is Clegg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór is nu in balbezit. Mosór draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Craia geeft een lange en hoge pass. Lungulescu kopt de bal weg. Toregiani probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dosca passt de bal met de wreef. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roarsson geeft een hoge lob. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Toregiani geeft een hoge lob. Craia kopt de bal weg. Chiti heeft problemen om de bal te vangen. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 43%, vola braila 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sedosii - vola braila 1:1

48e minuut.
Canditi rent richting de bal. Canditi met een sublieme pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - vola braila 2:1

52e minuut.
Ţonea kopt de bal weg. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Heer is nu in balbezit. Heer passt de bal in één keer door. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sedosii - vola braila 2:2

62e minuut.
Toregiani probeert de bal met de borst te controleren. Clegg verovert de bal door een tackle van achteren. Clegg passt de bal met de wreef. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Lieten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dosca heeft problemen om de bal te vangen. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ... Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - vola braila 3:2

63e minuut.
Olesen passt de bal in één keer door. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toregiani rent richting de bal. Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Hofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór rent richting de bal. Mosór passt de bal zonder na te denken. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal met de wreef. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - vola braila 4:2

72e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli schiet op doel. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Noceda met een sublieme pass. Roarsson speelt de bal door. Craia geeft een lange en hoge pass. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. EL Sakhtyani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - vola braila 4:3

77e minuut.
Clegg heeft problemen om de bal te vangen. Clegg geeft een hoge lob. Dosca kopt de bal weg. Craia geeft de bal voor. Baixauli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Noceda met een sublieme pass. Olesen rent richting de bal. Olesen passt de bal zonder na te denken. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Lieten bokst de bal weg.

83e minuut.
Brisset is nu in balbezit. Brisset geeft een hoge lob. Baixauli heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sedosii - vola braila 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 43%, vola braila 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sedosii - vola braila 4:4