Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara C.F. Arthur
433x Tactiek ar2 o
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. van Weert onderschept slim de pass. Udroiu is nu in balbezit. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Becerra zal de hoekschop nemen. Donis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:1

3e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra geeft de bal voor. van Weert kopt de bal weg. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Andrei is nu in balbezit. Donis is nu in balbezit. Donis passt de bal met de wreef. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gümüşsu kopt de bal weg. Caspers geeft de bal voor. Donis kopt de bal weg. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
İkizler onderschept slim de pass. İkizler met een sublieme pass. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:2

13e minuut.
Donis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:3

17e minuut.
Becerra passt de bal zonder na te denken. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler met een sublieme pass. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Becerra is nu in balbezit. Becerra probeert naar een medespeler te passen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman passt de bal met de wreef. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra speelt de bal door. Oman is nu in balbezit. Oman geeft een lange en hoge pass. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Weert rent richting de bal. Mureşan bokst de bal weg. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Weert rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:4

33e minuut.
Klungelig pakt Becerra de bal. Becerra probeert naar een medespeler te passen. İkizler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt van Weert de bal. van Weert met een sublieme pass. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bărzoi kopt de bal weg. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler passt de bal in één keer door. Oman met een sublieme pass. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler passt de bal in één keer door. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Donis passt de bal zonder na te denken. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra passt de bal zonder na te denken. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 82%, C.F. Arthur 18%.
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:5

49e minuut.
Mureşan trapt de bal weg van het doel. İkizler kopt de bal weg. Andrei heeft problemen om de bal te vangen. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt van Weert de bal. Andrei rent richting de bal. van Weert onderschept slim de pass. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Donis de bal. İkizler is nu in balbezit. İkizler passt de bal zonder na te denken. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:6

59e minuut.
Pintilei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler begaat een overtreding. İkizler krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mureşan met een harde bal richting middenveld. İkizler kopt de bal weg. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mureşan trapt de bal weg van het doel. Becerra kopt de bal weg. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oman geeft een hoge lob. van Weert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis met een sublieme pass. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rupeiks geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gümüşsu de bal onder controle te krijgen. Oman kopt de bal weg. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert schiet op doel. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
İkizler met een sublieme pass. Klungelig pakt Becerra de bal. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. İkizler is nu in balbezit. Met opzet legt Pintilei zijn tegenspeler op de grond. İkizler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. İkizler kan niet meer verder spelen. Gacuś komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moros passt de bal met de wreef. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:7

79e minuut.
Rupeiks met een sublieme pass. Oman is nu in balbezit. Oman met een sublieme pass. Daar is Gacuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oman geeft een hoge lob. Mureşan bokst de bal weg.

80e minuut.
Becerra met de inworp. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś met een sublieme pass. Becerra geeft de bal voor. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:8

83e minuut.
Gacuś passt de bal zonder na te denken. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:9

85e minuut.
Andrei geeft de bal voor. Rupeiks is nu in balbezit. Rupeiks geeft de bal voor. van Weert heeft problemen om de bal te vangen. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Donis is nu in balbezit. Paal! Donis kan de bal niet met de borst controleren. Mureşan bokst de bal weg. Donis probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:10

87e minuut.
Epuraş met een sublieme pass. Daar is Donis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gacuś is nu in balbezit. Gacuś passt de bal met de wreef. Andrei probeert de bal aan de voet te houden. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 78%, C.F. Arthur 22%.
CS Viitorul Hunedoara - C.F. Arthur 0:11