Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Onesti Dangerous Minds
Attack Tactiek 0.2.1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Beleţchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Klungelig pakt Hirst de bal. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Hulva verovert de bal door een tackle van achteren. Hulva geeft de bal voor. Oprică springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:1

8e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chinţoiu. Beleţchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernabé met een snel genomen vrije trap. Hirst kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi passt de bal met de wreef. Dziewulski speelt de bal door. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică passt de bal in één keer door. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:2

12e minuut.
Bernabé geeft de bal voor. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal zonder na te denken. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:3

15e minuut.
Oprică passt de bal zonder na te denken. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Istvan krijgt een gele kaart. Hirst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Istvan geeft de bal voor. Beleţchi neemt de penalty, wat een uithaal! Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:4

17e minuut.
Dziewulski met een sublieme pass. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:5

19e minuut.
Bernabé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg van het doel. Bernabé kopt de bal weg. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bernabé passt de bal in één keer door. Hulva met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Hulva met een snelle inworp. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică schiet op doel. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pleşan kopt de bal weg. Hulva geeft de bal voor. Beleţchi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Beleţchi speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst passt de bal met de wreef. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:6

35e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé passt de bal in één keer door. Hulva speelt de bal door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft de bal voor. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:7

41e minuut.
Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Hirst kopt de bal weg. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Hulva speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Hirst rent richting de bal. Hirst met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 77%, Dangerous Minds 23%.
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Beleţchi de bal. Beleţchi passt de bal met de wreef. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hirst de bal. Hirst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hirst geeft een lange en hoge pass. Gogoncea met een sublieme pass. Dziewulski kopt de bal weg. Oprică kan de bal niet met de borst controleren. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:8

52e minuut.
Amiguet onderschept slim de pass. Bernabé met een sublieme pass. Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft een lange en hoge pass. Hulva geeft een lange en hoge pass. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Oprică maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Oprică geeft een lange en hoge pass. Neag kopt de bal weg. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:9

62e minuut.
Beleţchi passt de bal zonder na te denken. Hirst is nu in balbezit. Hirst met een sublieme pass. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Hulva rent richting de bal. Hulva passt de bal in één keer door. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:10

65e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan geeft een hoge lob. Oprică kopt de bal weg. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hirst rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:11

68e minuut.
Hirst passt de bal in één keer door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi speelt de bal door. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Hirst rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Oprică is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziewulski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé speelt de bal door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi geeft de bal voor. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:12

76e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Klungelig pakt Istvan de bal. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:13

77e minuut.
Hulva kan de bal niet met de borst controleren. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi passt de bal in één keer door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg. Hulva kopt de bal weg. Beleţchi rent richting de bal. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:14

83e minuut.
Oprică rent richting de bal. Bernabé rent richting de bal. Bernabé met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal in één keer door. Pleşan rent richting de bal. Hirst onderschept slim de pass. Hirst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beleţchi heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 81%, Dangerous Minds 19%.
Speranta Onesti - Dangerous Minds 0:14