Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Steaua Tester 23
Super_Steaua Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten waardeloos
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Szut onderschept slim de pass. Szut geeft de bal voor. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Negoiţă passt de bal in één keer door. Berezutskij heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij geeft een hoge lob. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 1:0

12e minuut.
Kuka geeft een hoge lob. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 2:0

14e minuut.
Kuka geeft een hoge lob. Hristu kopt de bal weg. Nicolae kan de bal niet met de borst controleren. Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kuka speelt de bal door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Berezutskij de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Milin is nu in balbezit. Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 3:0

23e minuut.
Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 4:0

24e minuut.
Vintilă passt de bal zonder na te denken. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl onderschept slim de pass. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Negoiţă heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg.

28e minuut.
Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dieste kopt de bal weg. Kuka is nu in balbezit. Kuka geeft de bal voor. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal met de wreef. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 5:0

35e minuut.
Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kuka passt de bal in één keer door. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Mândreanu heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iguarán met een sublieme pass. Hristu is nu in balbezit. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc geeft een hoge lob. Berezutskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 6:0

44e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 7:0

45e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 18%, Tester 23 82%.
F.C.Steaua - Tester 23 7:0

49e minuut.
Kuka rent richting de bal. Kuka passt de bal zonder na te denken. Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 8:0

51e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu rent richting de bal. Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 9:0

54e minuut.
Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl passt de bal in één keer door. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leca met een harde bal richting middenveld. Cioculescu kopt de bal weg. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc met een sublieme pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Milin is nu in balbezit. Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă passt de bal in één keer door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Negoiţă geeft een hoge lob. Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij geeft de bal voor. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Nicolae geeft een lange en hoge pass. Berezutskij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieste is nu in balbezit. Dieste geeft een hoge lob. Cwyl maakt een snoekduik en kopt de bal. Leca bokst de bal weg. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Kuka onderschept slim de pass. Kuka geeft een hoge lob. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cwyl rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chişcanu ... Strafschop! Cwyl raakt geblesseerd tijdens het duel. Negoiţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiţă met een sublieme pass. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij schiet op doel. Nicolae probeert de bal aan de voet te houden. Kuka geeft een hoge lob. Cwyl krijgt zijn hoofd ertegen. Leca bokst de bal weg. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 10:0

74e minuut.
Nicolae geeft de bal voor. Tysiąc kopt de bal weg. Klungelig pakt Milin de bal. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tysiąc neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Leca trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kuka met een snelle inworp. Negoiţă met een sublieme pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dieste passt de bal zonder na te denken. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă geeft een lange en hoge pass. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Kuka is nu in balbezit. Kuka geeft een hoge lob. Berezutskij speelt de bal door. Daar is Cwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Negoiţă heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă speelt de bal door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 11:0

83e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berezutskij de bal. Berezutskij passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Negoiţă geeft een hoge lob. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - Tester 23 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 10%, Tester 23 90%.
F.C.Steaua - Tester 23 12:0