Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 F.C.Steaua
4-4-2 Tactiek Super_Steaua
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 48.8
waardeloos Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chişcanu de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:1

5e minuut.
Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc speelt de bal door. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tysiąc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Milin de bal onder controle te krijgen. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:2

9e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă speelt de bal door. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuka zal de hoekschop nemen. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:3

14e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuka geeft de bal voor. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:4

15e minuut.
Iguarán onderschept slim de pass. Iguarán passt de bal in één keer door. Negoiţă speelt de bal door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:5

27e minuut.
Iguarán geeft de bal voor. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij passt de bal met de wreef. Daar is Cwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:6

31e minuut.
Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tysiąc met een snelle inworp. Dieste geeft een lange en hoge pass. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:7

34e minuut.
Tysiąc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal in één keer door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:8

39e minuut.
Tysiąc met een sublieme pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij passt de bal met de wreef. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tysiąc kopt de bal weg. Cwyl speelt de bal door. Ghica probeert de bal aan de voet te houden. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc speelt de bal door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă geeft een hoge lob. Berezutskij krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 80%, F.C.Steaua 20%.
Tester 23 - F.C.Steaua 0:8

47e minuut.
Iguarán speelt de bal door. Kuka is nu in balbezit. Kuka passt de bal in één keer door. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij schiet op doel. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:9

50e minuut.
Berezutskij rent richting de bal. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Milin rent richting de bal. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Chişcanu probeert de bal met de borst te controleren. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste passt de bal zonder na te denken. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Nicolae rent richting de bal. Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:10

63e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij speelt de bal door. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Tysiąc met een sublieme pass. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă met een sublieme pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Leca bokst de bal weg. Ghica is nu in balbezit. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een hoge lob. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - F.C.Steaua 0:11

74e minuut.
Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă speelt de bal door. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg.

88e minuut.
Kuka is nu in balbezit. Kuka passt de bal zonder na te denken. Negoiţă met een sublieme pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 79%, F.C.Steaua 21%.
Tester 23 - F.C.Steaua 0:11