Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Foresta Falticeni Cămătari sibieni
Core Tactiek ok
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Alich geeft een hoge lob. Pšenička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 1:0

13e minuut.
Valgaeren passt de bal in één keer door. Jasinowski is nu in balbezit. Oraşan begaat een overtreding. Jasinowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Indriūnas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bouchard geeft de bal voor. Vadim kopt de bal weg. Pšenička heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren passt de bal met de wreef. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski schiet op doel. Battaglini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Nüssli is nu in balbezit. Valgaeren heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren passt de bal met de wreef. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 1:1

40e minuut.
Daar is Valgaeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard geeft de bal voor. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Archip probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bouchard zal de hoekschop nemen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 2:1

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Bouchard de bal onder controle te krijgen. Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 57%, Cămătari sibieni 43%.
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 2:1

46e minuut.
Teodoru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Żygadło geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadlok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pšenička passt de bal in één keer door. Heilig is nu in balbezit. Heilig probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 3:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Węgorowski de bal onder controle te krijgen. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 4:1

57e minuut.
Ciampolini speelt de bal door. Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 4:2

61e minuut.
Heilig passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal in één keer door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een hoge lob. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin begaat een overtreding. Jasinowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazhko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Heilig kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Archip de bal. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Doeltrap. Lăpădat komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Jasinowski is nu in balbezit. Caramarin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jasinowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jasinowski kan niet meer verder spelen. Kanar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Foresta Falticeni 56%, Cămătari sibieni 44%.
FCM Foresta Falticeni - Cămătari sibieni 4:2