Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vointa Podu Turcului Green Buffaloess
Clasic Tactiek silver11
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
46.6 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten excellent
adequate Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istoc speelt de bal door. Pálfi rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 0:1

4e minuut.
Owsiany speelt de bal door. Teke rent richting de bal. Teke geeft een lange en hoge pass. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 0:2

6e minuut.
Toderaşca probeert de bal aan de voet te houden. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 0:3

11e minuut.
Gosse rent richting de bal. Owsiany verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiany geeft een hoge lob. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 0:4

16e minuut.
Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron geeft een lange en hoge pass. Owsiany speelt de bal door. De Michelis is nu in balbezit. De Michelis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Pálfi de bal. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 0:5

22e minuut.
Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse passt de bal in één keer door. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 1:5

25e minuut.
Pálfi rent richting de bal. Teke met een sublieme pass. Cintron probeert naar een medespeler te passen. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ader is nu in balbezit. Bevanda verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 2:5

37e minuut.
Terada rent richting de bal. Terada passt de bal met de wreef. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 2:6

39e minuut.
De Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada verovert de bal door een tackle van achteren. Terada met een sublieme pass. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 55%, Green Buffaloess 45%.
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 2:7

46e minuut.
De Michelis verovert de bal door een tackle van achteren. De Michelis geeft een hoge lob. Terada kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 2:8

47e minuut.
Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse geeft de bal voor. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Siromahov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:8

50e minuut.
Feskens geeft de bal voor. Petrecca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomoşoiu rent richting de bal. De Michelis onderschept slim de pass. De Michelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:9

55e minuut.
Zăituc geeft de bal voor. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugu krijgt een gele kaart. Bevanda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugu geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tufeanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pálfi is nu in balbezit. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke geeft de bal voor. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:10

66e minuut.
Pálfi passt de bal in één keer door. Tufeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venet. Tufeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálfi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pálfi is nu in balbezit. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany speelt de bal door. González rent richting de bal. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bevanda is nu in balbezit. Venet onderschept slim de pass. Venet speelt de bal door. De Michelis rent richting de bal. De Michelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:11

73e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Istoc geeft een hoge lob. Teke speelt de bal door. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:12

77e minuut.
Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke probeert naar een medespeler te passen. Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany rent richting de bal. Owsiany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De Michelis geeft de bal voor. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Teke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:13

85e minuut.
Terada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Teke met een snelle inworp. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:14

86e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Owsiany verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Michelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Michelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 51%, Green Buffaloess 49%.
Vointa Podu Turcului - Green Buffaloess 3:15