Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Buffaloess Vointa Podu Turcului
silver11 Tactiek Clasic
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Modan geeft een lange en hoge pass. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Siromahov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teke schiet op doel. Cincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 1:0

42e minuut.
Cintron geeft een hoge lob. Gosse kopt de bal weg. Daar is Feskens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 56%, Vointa Podu Turcului 44%.
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 1:0

48e minuut.
Cintron geeft een hoge lob. Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teke rent richting de bal. Teke draait met de bal, schiet en ... Cincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 2:0

50e minuut.
Inworp. Morski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owsiany speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Cincă bokst de bal weg.

51e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal met de wreef. Owsiany geeft de bal voor. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 3:0

52e minuut.
Gosse heeft problemen om de bal te vangen. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrecca. Petrecca krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Venet kopt de bal weg. Petrecca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owsiany. Owsiany krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tufeanu rent richting de bal. Feskens bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens passt de bal zonder na te denken. Gosse is nu in balbezit. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Siromahov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Teke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutsalmış de bal. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Cincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 4:0

76e minuut.
Istoc passt de bal zonder na te denken. Petrecca is nu in balbezit. Petrecca passt de bal met de wreef. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Teke onderschept slim de pass. Teke passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 62%, Vointa Podu Turcului 38%.
Green Buffaloess - Vointa Podu Turcului 5:0