Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steauarucar 49-ers Brasov
cory Tactiek 49
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 52
solid Schieten very good
adequate Passen solid
outstanding Verdedigen solid


6e minuut.
Hasenbichler met een sublieme pass. Abdulcabbar rent richting de bal. Ivaşcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdulcabbar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abdulcabbar kan niet meer verder spelen. Ramírez komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ruffra kopt de bal weg. Tomoşoiu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomoşoiu zal de hoekschop nemen. Ruffra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cargnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cargnel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vasco speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft de bal voor. Lerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerby passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ureña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machos krijgt zijn hoofd ertegen. Ojantakanen bokst de bal weg.

22e minuut.
Vasco rent richting de bal. Vasco speelt de bal door. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aguado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tranholm komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Klungelig pakt Vasco de bal. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka passt de bal met de wreef. Machos is nu in balbezit. Machos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ruffra is nu in balbezit. Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler onderschept slim de pass. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ruffra met een sublieme pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu geeft de bal voor. Ruffra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - 49-ers Brasov 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 63%, 49-ers Brasov 37%.
steauarucar - 49-ers Brasov 0:1

55e minuut.
Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke geeft een lange en hoge pass. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alxas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bek komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso geeft de bal voor. Tomoşoiu kopt de bal weg. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra schiet op doel. Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dzięciołowski geeft een lange en hoge pass. Teke rent richting de bal. Teke met een sublieme pass. Cargnel is nu in balbezit. Cargnel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zamfir met een sublieme pass. Milanović speelt de bal door. Tomoşoiu met een sublieme pass. Daar is Ruffra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 66%, 49-ers Brasov 34%.
steauarucar - 49-ers Brasov 0:1