Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gaz Metan Medias F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
Normal Tactiek Balanced
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Coman rent richting de bal. Coman met een sublieme pass. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ... Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:1

11e minuut.
Boloboc heeft problemen om de bal te vangen. Boloboc passt de bal in één keer door. Coman geeft de bal voor. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Sfaellos heeft problemen om de bal te vangen. Buhoiu rent richting de bal. Sfaellos onderschept slim de pass. Rejtan rent richting de bal. Rejtan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Apreotesei geeft de bal voor. Inworp. Coman met de inworp. Soete rent richting de bal. Soete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cotenescu trapt de bal weg. Turansoy kopt de bal weg. Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soete onderschept slim de pass. Soete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fetčo probeert naar een medespeler te passen. Soete rent richting de bal. Soete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buclea de bal. Buclea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cotenescu rent richting de bal. Soete onderschept slim de pass. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. Isar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Soete geeft de bal voor. Klungelig pakt Cotenescu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coman zal de hoekschop nemen. Buclea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cristescu geeft de bal voor. Daar is Skoufalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoufalis probeert naar een medespeler te passen. Buclea is nu in balbezit. Buclea schiet op doel. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
López Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. López Bravo passt de bal in één keer door. Buclea rent richting de bal. Buclea geeft een hoge lob. Soete is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Turansoy met een sublieme pass. Fetčo speelt de bal door. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete onderschept slim de pass. Soete draait met de bal, schiet en ... Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Isar probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu kopt de bal weg. López Bravo geeft de bal voor. Soete rent richting de bal. Soete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:2

33e minuut.
Fetčo probeert de bal aan de voet te houden. Cristescu rent richting de bal. Soete begaat een overtreding. Cristescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cristescu kan niet meer verder spelen. Iacomi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfaellos onderschept slim de pass. Sfaellos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete passt de bal met de wreef. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cotenescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:3

41e minuut.
Fetčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetčo geeft een lange en hoge pass. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. De bal raakt de paal. Soete is nu in balbezit. Soete draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
López Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soete de bal. Soete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 82%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 18%.
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:3

52e minuut.
Skoufalis passt de bal zonder na te denken. Buclea rent richting de bal. Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Rejtan geeft een lange en hoge pass. Soete maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis passt de bal met de wreef. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:4

58e minuut.
Fetčo is nu in balbezit. Fetčo passt de bal met de wreef. Soete probeert de bal aan de voet te houden. Buclea is nu in balbezit. Buclea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:5

60e minuut.
Doeltrap. Isar trapt de bal weg. Skoufalis kopt de bal weg. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
López Bravo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coman kopt de bal weg. Daar is Soete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soete haalt uit met een fantastische trap. Cotenescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buclea geeft een hoge lob. Fetčo is nu in balbezit. Fetčo passt de bal in één keer door. Soete is nu in balbezit. Soete draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Isar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Buclea is nu in balbezit. Buclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:6

87e minuut.
Soete passt de bal in één keer door. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman met een sublieme pass. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soete de bal. Ferestrău rent richting de bal. Buclea onderschept slim de pass. Buclea schiet op doel. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 82%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 18%.
FC Gaz Metan Medias - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:6