Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.RapidBucurești Green Buffaloess
obositii65 Tactiek silver11
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 57.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Teke met de inworp. Patas is nu in balbezit. Owsiany verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiany geeft een lange en hoge pass. Foster springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet geeft de bal voor. Stipančić kopt de bal weg. Owsiany geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Hannu bokst de bal weg. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - Green Buffaloess 0:1

33e minuut.
Butea kopt de bal weg. Venet is nu in balbezit. Venet passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Hannu bokst de bal weg.

45e minuut.
Owsiany geeft een hoge lob. Kamocsai heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González schiet op doel. Hannu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - Green Buffaloess 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.RapidBucurești 59%, Green Buffaloess 41%.
F.C.RapidBucurești - Green Buffaloess 0:2

50e minuut.
Teke geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Hannu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - Green Buffaloess 0:3

60e minuut.
Palaticzky is nu in balbezit. Owsiany begaat een overtreding. Palaticzky raakt geblesseerd tijdens het duel. Palaticzky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stipančić geeft een lange en hoge pass. Bugu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Patas de bal onder controle te krijgen. Teke geeft de bal voor. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Venet geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Milin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Bugu geeft een hoge lob. Owsiany rent richting de bal. Patas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.RapidBucurești 51%, Green Buffaloess 49%.
F.C.RapidBucurești - Green Buffaloess 0:3