Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 Vointa Podu Turcului
Sorin 47 Tactiek Clasic
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda geeft de bal voor. Guercino rent richting de bal. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb passt de bal met de wreef. Bevanda rent richting de bal. Bevanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda passt de bal in één keer door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 0:1

25e minuut.
Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gosse de bal. Gosse geeft een lange en hoge pass. Frajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 0:2

40e minuut.
Terada probeert naar een medespeler te passen. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse speelt de bal door. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Frajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 67%, Vointa Podu Turcului 33%.
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 0:2

50e minuut.
Istoc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murdzak de bal. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Istoc probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Bevanda rent richting de bal. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 0:3

68e minuut.
Frajer speelt de bal door. Inworp. Gosse met een snelle inworp. Guercino rent richting de bal. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Terada is nu in balbezit. Terada geeft een lange en hoge pass. Hofman kan de bal niet met de borst controleren. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ortega rent richting de bal. Alamanos onderschept slim de pass. Alamanos speelt de bal door. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű schiet op doel. Fauli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kutsalmış is nu in balbezit. Szekfű verovert de bal door een tackle van achteren. Szekfű passt de bal in één keer door. Uhlárik rent richting de bal. Uhlárik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fauli probeert naar een medespeler te passen. Bánki kopt de bal weg. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 1:3

80e minuut.
Gosse met een snelle inworp. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda draait met de bal, schiet en ... Frajer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Istoc zal de hoekschop nemen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kutsalmış geeft de bal voor. Theodor kopt de bal weg. Bánki probeert naar een medespeler te passen. Uhlárik is nu in balbezit. Uhlárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Buitenspel voor Szekfű. Goede buitenspelval van de verdediging. Sârb maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ... Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 60%, Vointa Podu Turcului 40%.
FC ARSENAL 1886 - Vointa Podu Turcului 1:4