Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov FC Gaz Metan Medias
49 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 18.8
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Tudorache rent richting de bal. Dzięciołowski onderschept slim de pass. Dzięciołowski met een sublieme pass. Ruffra rent richting de bal. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mirică geeft een hoge lob. Vasco kopt de bal weg. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 1:0

12e minuut.
Kuhn heeft problemen om de bal te vangen. Kuhn passt de bal met de wreef. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cotenescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra rent richting de bal. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kuhn is nu in balbezit. Kuhn passt de bal in één keer door. Ruffra rent richting de bal. Kuhn is nu in balbezit. Kuhn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cheşnoiu trapt de bal weg van het doel. Dzięciołowski kopt de bal weg. Cotenescu probeert de bal met de borst te controleren. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu bokst de bal weg.

23e minuut.
Lerby speelt de bal door. Teke is nu in balbezit. Teke passt de bal met de wreef. Ruffra rent richting de bal. Ruffra schiet op doel. Paal! Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dzięciołowski kopt de bal weg. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Kuhn is nu in balbezit. Kuhn haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 2:0

29e minuut.
Teke kopt de bal weg. Daar is Kuhn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhn passt de bal zonder na te denken. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Dzięciołowski heeft problemen om de bal te vangen. Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Teke rent richting de bal. Teke geeft een lange en hoge pass. Mirică probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruffra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stere trapt de bal weg. Vasco is nu in balbezit. Tudorache begaat een overtreding. Tudorache krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Teke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teke speelt de bal door. Kuhn met een sublieme pass. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mirică rent richting de bal. Teke onderschept slim de pass. Teke passt de bal met de wreef. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 3:0

40e minuut.
Kuhn met een sublieme pass. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft een hoge lob. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cheşnoiu trapt de bal weg. Dzięciołowski kopt de bal weg. Ruffra rent richting de bal. Ruffra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stere de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Teke kopt de bal weg. Kuhn speelt de bal door. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Stere kopt de bal weg. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vasco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Tomoşoiu geeft een lange en hoge pass. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 18%, FC Gaz Metan Medias 82%.
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 3:0

47e minuut.
Cotenescu geeft een hoge lob. Inworp. Milanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruffra maakt een snoekduik en kopt de bal. Stere heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 4:0

48e minuut.
Kuhn passt de bal in één keer door. Daar is Ruffra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhn is nu in balbezit. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 5:0

49e minuut.
Cristinel met een sublieme pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Ruffra rent richting de bal. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Milanović passt de bal in één keer door. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasco onderschept slim de pass. Vasco geeft een hoge lob. Daar is Ruffra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ruffra draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu speelt de bal door. Teke kopt de bal weg. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 6:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cotenescu kopt de bal weg. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu speelt de bal door. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cotenescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Teke neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cotenescu de bal. Ruffra rent richting de bal. Ruffra schiet op doel. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 7:0

79e minuut.
Milanović kopt de bal weg. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu geeft een hoge lob. Ruffra rent richting de bal. Ruffra draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu bokst de bal weg.

82e minuut.
Doeltrap. Cheşnoiu trapt de bal weg van het doel. Teke kopt de bal weg. Daar is Kuhn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhn schiet op doel. Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruffra rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuhn rent richting de bal. Kuhn geeft een hoge lob. Ruffra rent richting de bal. Ruffra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 8:0

87e minuut.
Apreotesei met een sublieme pass. Klungelig pakt Cotenescu de bal. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra schiet op doel. Cheşnoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 9:0

90e minuut.
Teke met een sublieme pass. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski passt de bal in één keer door. Ruffra rent richting de bal. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 16%, FC Gaz Metan Medias 84%.
49-ers Brasov - FC Gaz Metan Medias 10:0