Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vointa Podu Turcului F.C.RapidBucurești
Clasic Tactiek nc
51% Balbezit 49%
6% Spel op eigen helft 94%
76 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 42.9
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Terada rent richting de bal. Sârb rent richting de bal. Sârb met een sublieme pass. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 1:0

3e minuut.
Sypiański geeft een hoge lob. Bevanda is nu in balbezit. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 2:0

4e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Bevanda heeft problemen om de bal te vangen. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 3:0

5e minuut.
Kutsalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsalmış passt de bal in één keer door. Istoc met een sublieme pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 4:0

8e minuut.
Terada met een sublieme pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu speelt de bal door. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 5:0

10e minuut.
Balkau is nu in balbezit. Balkau geeft een hoge lob. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gosse onderschept slim de pass. Gosse passt de bal zonder na te denken. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 6:0

14e minuut.
Guercino rent richting de bal. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Bevanda rent richting de bal. Bevanda schiet op doel. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 7:0

15e minuut.
Kutsalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu schiet op doel. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino onderschept slim de pass. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Balkau heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Gosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal zonder na te denken. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 8:0

21e minuut.
Guercino is nu in balbezit. Guercino speelt de bal door. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda schiet op doel. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 9:0

21e minuut.
Gosse passt de bal in één keer door. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu passt de bal met de wreef. Guercino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 10:0

22e minuut.
Aromando probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bevanda probeert de bal aan de voet te houden. Sârb is nu in balbezit. Sârb passt de bal in één keer door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Balkau passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gosse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gosse zal de hoekschop nemen. Istoc kopt de bal weg. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 11:0

28e minuut.
Enescu passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gosse zal de hoekschop nemen. Tufeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 12:0

32e minuut.
Gosse met een snelle inworp. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Istoc is nu in balbezit. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Guercino rent richting de bal. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 13:0

33e minuut.
Bevanda is nu in balbezit. Bevanda passt de bal met de wreef. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 14:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met een snelle inworp. Guercino rent richting de bal. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 15:0

38e minuut.
Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 16:0

40e minuut.
Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gosse met de inworp. Guercino rent richting de bal. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Guercino rent richting de bal. Guercino passt de bal zonder na te denken. Bevanda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gosse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tufeanu springt en kopt de bal. Menschaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Guercino met een sublieme pass. Gosse met een sublieme pass. Bevanda rent richting de bal. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tufeanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 6%, F.C.RapidBucurești 94%.
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 17:0

46e minuut.
Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino passt de bal zonder na te denken. Bevanda rent richting de bal. Bevanda schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 18:0

48e minuut.
Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 19:0

49e minuut.
Guercino is nu in balbezit. Guercino passt de bal zonder na te denken. Bevanda rent richting de bal. Bevanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 20:0

50e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Istoc speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Guercino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino passt de bal met de wreef. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercino is nu in balbezit. Guercino passt de bal zonder na te denken. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda draait met de bal, schiet en ... Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Istoc is nu in balbezit. Istoc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bevanda rent richting de bal. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 21:0

54e minuut.
Daar is Aromando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda met een sublieme pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Flammang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bevanda rent richting de bal. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ... Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Flammang trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino met een sublieme pass. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda schiet op doel. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 22:0

58e minuut.
Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino speelt de bal door. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda draait met de bal, schiet en ... Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 23:0

64e minuut.
Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse passt de bal in één keer door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 24:0

65e minuut.
Kutsalmış probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Flammang is nu in balbezit. Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 25:0

73e minuut.
Sârb rent richting de bal. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb met een sublieme pass. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Guercino is nu in balbezit. Bevanda is nu in balbezit. Guercino rent richting de bal. Bevanda rent richting de bal. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel. Menschaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 26:0

78e minuut.
Menschaert speelt de bal door. Balkau kopt de bal weg. Guercino rent richting de bal. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Istoc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bevanda de bal. Bevanda schiet op doel. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 27:0

79e minuut.
Guercino speelt de bal door. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Menschaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Gosse met een snelle inworp. Guercino speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 28:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse met de inworp. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ... Menschaert bokst de bal weg. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gosse met een snelle inworp. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda draait met de bal, schiet en ... Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 29:0

83e minuut.
Árabe geeft de bal voor. Bevanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevanda passt de bal in één keer door. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bevanda de bal. Bevanda schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Daar is Kutsalmış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutsalmış probeert naar een medespeler te passen. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 30:0

88e minuut.
Ortega speelt de bal door. Sârb rent richting de bal. Sârb speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Bevanda rent richting de bal. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Balkau kopt de bal weg. Klungelig pakt Eckart de bal. Guercino met een sublieme pass. Bevanda heeft problemen om de bal te vangen. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Menschaert bokst de bal weg. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda haalt uit met een fantastische trap. Menschaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gosse zal de hoekschop nemen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gosse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bevanda is nu in balbezit. Bevanda draait met de bal, schiet en ... Menschaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 5%, F.C.RapidBucurești 95%.
Vointa Podu Turcului - F.C.RapidBucurești 30:0