Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 Green Buffaloess
Sorin 47 Tactiek silver11
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Teke is nu in balbezit. Teke geeft een hoge lob. Foster controleert de bal met de borst. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:1

3e minuut.
Mărăcine geeft een hoge lob. González probeert de bal aan de voet te houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:2

5e minuut.
Daar is Szekfű, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teke kopt de bal weg. Owsiany geeft een hoge lob. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Frajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Frajer met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teke met een snelle inworp. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Frajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:3

19e minuut.
Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke speelt de bal door. Barichello rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frajer trapt de bal weg van het doel. Uhlárik is nu in balbezit. Teke onderschept slim de pass. Teke geeft een hoge lob. Frajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Teke is nu in balbezit. Teke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Foster de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Frajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:4

24e minuut.
Alamanos met een sublieme pass. Barichello rent richting de bal. Cucu speelt de bal door. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Owsiany speelt de bal door. Barichello rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ... Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:5

43e minuut.
Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine geeft een lange en hoge pass. Teke geeft een hoge lob. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Barichello is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Frajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 77%, Green Buffaloess 23%.
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:5

53e minuut.
Cintron geeft een hoge lob. Marina rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een lange en hoge pass. González maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Auvray kopt de bal weg. Tuomiranta rent richting de bal. Tuomiranta passt de bal met de wreef. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić draait met de bal, schiet en ... Siromahov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Frajer met een harde bal richting middenveld. Uhlárik kopt de bal weg. Venet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić draait met de bal, schiet en ... Siromahov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Siromahov trapt de bal weg. Owsiany kopt de bal weg. Klungelig pakt Mărăcine de bal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 58%, Green Buffaloess 42%.
FC ARSENAL 1886 - Green Buffaloess 0:6