Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gaz Metan Medias steauarucar
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten incredible
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha verovert de bal door een tackle van achteren. Coritiba rent richting de bal. Coritiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ferestrău probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ambroziak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ambroziak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ambroziak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Kurtyka kopt de bal weg. Alcunha is nu in balbezit. Daar is Alcunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Coritiba rent richting de bal. Coritiba passt de bal in één keer door. Cotenescu is nu in balbezit. Alcunha verovert de bal door een tackle van achteren. Alcunha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:1

11e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Alcunha rent richting de bal. Alcunha passt de bal met de wreef. Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba draait met de bal, schiet en ... Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Kurtyka met een snelle inworp. Tranholm rent richting de bal. Tranholm passt de bal met de wreef. Kurtyka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coritiba is nu in balbezit. Coritiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:2

18e minuut.
Hasenbichler speelt de bal door. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba verovert de bal door een tackle van achteren. Coritiba met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:3

28e minuut.
Hasenbichler passt de bal zonder na te denken. Aguado is nu in balbezit. Aguado probeert naar een medespeler te passen. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chuí is nu in balbezit. Tudorache is nu in balbezit. Chuí onderschept slim de pass. Chuí met een sublieme pass. Kurtyka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:4

32e minuut.
Tudorache is nu in balbezit. Alcunha onderschept slim de pass. Coritiba is nu in balbezit. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coritiba rent richting de bal. Coritiba draait met de bal, schiet en ... Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:5

35e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguado met de inworp. Lakwa geeft een lange en hoge pass. Alcunha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cotenescu met een sublieme pass. Daar is Kurtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtyka met een sublieme pass. Alcunha heeft problemen om de bal te vangen. Alcunha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isar trapt de bal weg. Aguado kopt de bal weg. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Alxas is nu in balbezit. Alxas geeft een lange en hoge pass. Coritiba is nu in balbezit. Coritiba haalt uit met een fantastische trap. Stere probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguado de bal onder controle te krijgen. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado onderschept slim de pass. Aguado geeft een hoge lob. Alcunha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chuí verovert de bal door een tackle van achteren. Chuí geeft de bal voor. Alcunha rent richting de bal. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:6

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Isar niet meer kan verder spelen. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 79%, steauarucar 21%.
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:6

46e minuut.
Tranholm speelt de bal door. Lakwa speelt de bal door. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Coritiba is nu in balbezit. Coritiba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Cotenescu onderschept slim de pass. Lakwa onderschept slim de pass. Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:7

53e minuut.
Coritiba met een sublieme pass. Cotenescu rent richting de bal. Alcunha verovert de bal door een tackle van achteren. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:8

55e minuut.
Hasenbichler passt de bal met de wreef. Aguado is nu in balbezit. Aguado speelt de bal door. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:9

58e minuut.
Lakwa passt de bal in één keer door. Stere geeft een hoge lob. Tranholm kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:10

60e minuut.
Aguado met de inworp. Hasenbichler met een sublieme pass. Lakwa met een sublieme pass. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:11

65e minuut.
Chuí verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Coritiba met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha probeert naar een medespeler te passen. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa schiet op doel. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kurtyka met een sublieme pass. Alcunha heeft problemen om de bal te vangen. Lakwa met een sublieme pass. Coritiba is nu in balbezit. Coritiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:12

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguado met een snelle inworp. Lakwa speelt de bal door. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:13

83e minuut.
Stere rent richting de bal. Stere geeft een hoge lob. Aguado kopt de bal weg. Coritiba rent richting de bal. Coritiba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Coritiba is nu in balbezit. Coritiba passt de bal zonder na te denken. Alcunha heeft problemen om de bal te vangen. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:14

86e minuut.
Coritiba met een sublieme pass. Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Aguado speelt de bal door. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu bokst de bal weg. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:15

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idoraş komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Aguado probeert naar een medespeler te passen. Lakwa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Apreotesei de bal onder controle te krijgen. Alcunha rent richting de bal. Alcunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 71%, steauarucar 29%.
FC Gaz Metan Medias - steauarucar 0:16