Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 49-ers Brasov
Balanced Tactiek 49
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Novello verovert de bal door een tackle van achteren. Novello met een sublieme pass. Fetčo rent richting de bal. Fetčo geeft een lange en hoge pass. Soete krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kuhn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teke de bal. Teke passt de bal in één keer door. Ruffra rent richting de bal. Ruffra draait met de bal, schiet en ... Skakanka bokst de bal weg.

8e minuut.
Teke met de inworp. Kuhn geeft een hoge lob. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu schiet op doel. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 0:1

11e minuut.
Skoufalis speelt de bal door. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea speelt de bal door. Soete is nu in balbezit. Soete haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sfaellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfaellos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomoşoiu met een snelle inworp. Kuhn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Teke onderschept slim de pass. Teke met een sublieme pass. Ruffra rent richting de bal. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Skakanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Fetčo de bal. Fetčo speelt de bal door. Skoufalis probeert naar een medespeler te passen. Buclea heeft problemen om de bal te vangen. Buclea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bíscaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 1:2

29e minuut.
López Bravo geeft een lange en hoge pass. Buclea is nu in balbezit. Buclea passt de bal met de wreef. Daar is Soete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tomoşoiu met de inworp. Kuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turansoy de bal. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea geeft de bal voor. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete draait met de bal, schiet en ... Bíscaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 40%, 49-ers Brasov 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coman met een snelle inworp. Fetčo met een sublieme pass. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vasco speelt de bal door. Kuhn is nu in balbezit. Kuhn passt de bal met de wreef. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Sfaellos begaat een overtreding. Tomoşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomoşoiu met een snel genomen vrije trap. Ruffra maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:3

64e minuut.
Tomoşoiu passt de bal in één keer door. Kuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn speelt de bal door. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Ruffra draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Coman geeft een hoge lob. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis met een sublieme pass. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ... Staneković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
López Bravo probeert naar een medespeler te passen. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu geeft een hoge lob. Ruffra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:4

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Vasco de bal onder controle te krijgen. Soete onderschept slim de pass. Soete passt de bal zonder na te denken. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman speelt de bal door. Buclea is nu in balbezit. Buclea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Novello de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tomoşoiu passt de bal met de wreef. Kuhn is nu in balbezit. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra haalt uit met een fantastische trap. Skakanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:5

77e minuut.
Vasco geeft een lange en hoge pass. Teke kan de bal niet met de borst controleren. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:6

80e minuut.
Teke rent richting de bal. Teke heeft problemen om de bal te vangen. Teke passt de bal met de wreef. Kuhn rent richting de bal. Kuhn geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 63%, 49-ers Brasov 37%.
F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 - 49-ers Brasov 2:6