Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov Green Buffaloess
49 Tactiek silver11
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Dzięciołowski de bal. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bescapé onderschept slim de pass. Bescapé geeft de bal voor. Klungelig pakt Bíscaro de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Ojantakanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Owsiany speelt de bal door. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Siromahov bokst de bal weg.

17e minuut.
González rent richting de bal. Foster is nu in balbezit. González rent richting de bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Ojantakanen bokst de bal weg.

19e minuut.
Foster kopt de bal weg. Dzięciołowski heeft problemen om de bal te vangen. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Ojantakanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novello rent richting de bal. Novello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron met de inworp. Owsiany geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bescapé speelt de bal door. Daar is Tejkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bescapé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bescapé krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Teke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany geeft de bal voor. González springt en kopt de bal. Ojantakanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 61%, Green Buffaloess 39%.
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:1

46e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal zonder na te denken. González rent richting de bal. González schiet op doel. Ojantakanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:2

48e minuut.
Owsiany geeft de bal voor. González kopt de bal weg. Vasco is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:3

62e minuut.
Dzięciołowski passt de bal in één keer door. Ader rent richting de bal. Teke probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ruffra probeert naar een medespeler te passen. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Ojantakanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cintron zal de hoekschop nemen. Foster springt en kopt de bal. Ojantakanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:4

75e minuut.
Bíscaro geeft de bal voor. Cintron kopt de bal weg. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ojantakanen met een sublieme pass. Venet is nu in balbezit. Tejkal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejkal krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke geeft een hoge lob. Novello bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 69%, Green Buffaloess 31%.
49-ers Brasov - Green Buffaloess 0:4