Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Buffaloess 49-ers Brasov
silver11 Tactiek 49
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Novello probeert naar een medespeler te passen. Ruffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke onderschept slim de pass. Teke geeft de bal voor. Stroe springt en kopt de bal. Staneković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kuhn passt de bal zonder na te denken. Lerby rent richting de bal. Teke onderschept slim de pass. Teke geeft de bal voor. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. Staneković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Novello de bal. Novello geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cintron zal de hoekschop nemen. Stroe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Ader geeft een hoge lob. Bíscaro kopt de bal weg. Owsiany rent richting de bal. Owsiany geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - 49-ers Brasov 1:0

24e minuut.
Bescapé is nu in balbezit. Bescapé geeft de bal voor. Foster kopt de bal weg. Stroe rent richting de bal. Stroe haalt uit met een fantastische trap. Staneković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Teke heeft problemen om de bal te vangen. Teke probeert naar een medespeler te passen. Owsiany rent richting de bal. Owsiany passt de bal met de wreef. Cintron geeft de bal voor. Staneković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 39%, 49-ers Brasov 61%.
Green Buffaloess - 49-ers Brasov 1:0

55e minuut.
Cintron probeert naar een medespeler te passen. Teke rent richting de bal. Teke passt de bal in één keer door. Stroe is nu in balbezit. Stroe schiet op doel. Staneković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bíscaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Owsiany de bal. Owsiany geeft de bal voor. Staneković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Lerby onderschept slim de pass. Lerby geeft een lange en hoge pass. Teke geeft een hoge lob. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. Staneković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bescapé geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - 49-ers Brasov 2:0

81e minuut.
Lerby geeft een hoge lob. Bugu kopt de bal weg. Teke rent richting de bal. Teke geeft een lange en hoge pass. Foster krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 39%, 49-ers Brasov 61%.
Green Buffaloess - 49-ers Brasov 2:0