Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gaz Metan Medias F.C.RapidBucurești
Normal Tactiek obositii65
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Tokaj rent richting de bal. Tokaj passt de bal met de wreef. Petković rent richting de bal. Petković haalt uit met een fantastische trap. Isar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:1

3e minuut.
Atasie rent richting de bal. Atasie passt de bal met de wreef. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković is nu in balbezit. Petković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:2

8e minuut.
Butea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menschaert komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Inworp. Menschaert met de inworp. Palaticzky rent richting de bal. Palaticzky geeft een lange en hoge pass. Petković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Palaticzky probeert naar een medespeler te passen. Petković is nu in balbezit. Cotenescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petković raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petković neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Menschaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky passt de bal met de wreef. Petković is nu in balbezit. Petković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Menschaert is nu in balbezit. Menschaert geeft de bal voor. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokaj rent richting de bal. Tokaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:3

27e minuut.
Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Tokaj rent richting de bal. Tokaj passt de bal in één keer door. Petković rent richting de bal. Petković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky passt de bal in één keer door. Tokaj rent richting de bal. Tokaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stere de bal onder controle te krijgen. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petković is nu in balbezit. Petković haalt uit met een fantastische trap. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj passt de bal in één keer door. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Isar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:4

36e minuut.
Stipančić rent richting de bal. Patas geeft de bal voor. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:5

39e minuut.
Petković heeft problemen om de bal te vangen. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cotenescu rent richting de bal. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković passt de bal zonder na te denken. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj haalt uit met een fantastische trap. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Menschaert rent richting de bal. Menschaert geeft een hoge lob. Mirică kopt de bal weg. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj schiet op doel. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 82%, F.C.RapidBucurești 18%.
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:6

47e minuut.
Mirică geeft de bal voor. Inworp. Patas met een snelle inworp. Palaticzky rent richting de bal. Palaticzky geeft een hoge lob. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Daar is Ferestrău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patas is nu in balbezit. Patas met een sublieme pass. Daar is Tokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokaj schiet op doel. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cotenescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menschaert met de inworp. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:7

54e minuut.
Daar is Menschaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menschaert passt de bal in één keer door. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:8

56e minuut.
Stere rent richting de bal. Stere passt de bal zonder na te denken. Daar is Tokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković is nu in balbezit. Petković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cotenescu de bal. Isar speelt de bal door. Patas heeft problemen om de bal te vangen. Patas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Patas is nu in balbezit. Patas passt de bal zonder na te denken. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj draait met de bal, schiet en ... Isar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petković rent richting de bal. Petković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Menschaert speelt de bal door. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Palaticzky geeft de bal voor. Tokaj rent richting de bal. Stere rent richting de bal. Tokaj onderschept slim de pass. Tokaj schiet op doel. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cotenescu geeft een hoge lob. Atasie controleert de bal met de borst. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft een hoge lob. Tokaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:9

70e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Patas onderschept slim de pass. Patas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petković de bal. Petković haalt uit met een fantastische trap. Isar bokst de bal weg. Isar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Menschaert met een snelle inworp. Palaticzky geeft de bal voor. Tokaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ferestrău speelt de bal door. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert passt de bal met de wreef. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stipančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipančić geeft een lange en hoge pass. Tokaj kopt de bal weg. Petković rent richting de bal. Petković schiet op doel. Isar bokst de bal weg.

75e minuut.
Petković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cotenescu de bal onder controle te krijgen. Tokaj rent richting de bal. Tokaj geeft een hoge lob. Petković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ferestrău controleert de bal met de borst. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź speelt de bal door. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj draait met de bal, schiet en ... Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cristescu speelt de bal door. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică geeft een hoge lob. Patas heeft problemen om de bal te vangen. Patas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Palaticzky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menschaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menschaert geeft de bal voor. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Menschaert geeft de bal voor. Petković is nu in balbezit. Petković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:10

89e minuut.
Tudorache heeft problemen om de bal te vangen. Cristinel rent richting de bal. Petković verovert de bal door een tackle van achteren. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gaz Metan Medias 87%, F.C.RapidBucurești 13%.
FC Gaz Metan Medias - F.C.RapidBucurești 0:11