Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steauarucar Green Buffaloess
442 Tactiek silver11
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 60.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teke zal de hoekschop nemen. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stroe raakt geblesseerd tijdens het duel. Stroe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Aguado met een sublieme pass. Lakwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feskens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcunha onderschept slim de pass. Alcunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Green Buffaloess 1:0

15e minuut.
Teke is nu in balbezit. Teke geeft de bal voor. Cintron probeert de bal aan de voet te houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Zamfir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steauarucar - Green Buffaloess 1:1

22e minuut.
Stroe onderschept slim de pass. Stroe passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Zamfir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Green Buffaloess 1:2

27e minuut.
Cintron kopt de bal weg. Owsiany heeft problemen om de bal te vangen. Owsiany geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Zamfir bokst de bal weg.

29e minuut.
Ader rent richting de bal. Aguado onderschept slim de pass. Aguado probeert naar een medespeler te passen. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siromahov speelt de bal door. Owsiany kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Alxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron met een snelle inworp. Kurtyka rent richting de bal. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Venet passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal met de wreef. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Green Buffaloess 1:3

36e minuut.
Ader geeft een lange en hoge pass. Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal in één keer door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke passt de bal zonder na te denken. Cintron met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Chuí is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Coritiba is nu in balbezit. Teke speelt de bal door. Coritiba probeert de bal aan de voet te houden. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 76%, Green Buffaloess 24%.
steauarucar - Green Buffaloess 1:3

48e minuut.
Teke is nu in balbezit. Teke passt de bal met de wreef. Owsiany met een sublieme pass. Stroe is nu in balbezit. Stroe schiet op doel. Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Zamfir speelt de bal door. Teke probeert naar een medespeler te passen. Lakwa met een sublieme pass. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cintron rent richting de bal. Cintron passt de bal in één keer door. Chuí speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Owsiany geeft een lange en hoge pass. Stroe kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Zamfir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Green Buffaloess 1:4

60e minuut.
Alxas kopt de bal weg. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany geeft een hoge lob. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ambroziak geeft een hoge lob. Inworp. Teke met een snelle inworp. Owsiany rent richting de bal. Owsiany geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Feskens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teke de bal. Teke geeft de bal voor. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap. Chuí controleert de bal met de borst. Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Green Buffaloess 1:5

77e minuut.
Inworp. Machos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idoraş komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cintron met een snelle inworp. Owsiany rent richting de bal. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 74%, Green Buffaloess 26%.
steauarucar - Green Buffaloess 1:5