Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.RapidBucurești F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
obositii65 Tactiek Balanced
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 51.1
uitmuntend Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
López Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. López Bravo geeft een lange en hoge pass. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een hoge lob. Balkau heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rejtan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea haalt uit met een fantastische trap. Hannu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Patas rent richting de bal. Patas probeert naar een medespeler te passen. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković draait met de bal, schiet en ... Skakanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Soete de bal. Palaticzky rent richting de bal. Soete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soete krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Palaticzky passt de bal in één keer door. Tokaj rent richting de bal. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ... Skakanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 2:0

27e minuut.
Patas rent richting de bal. Patas speelt de bal door. Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rejtan rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menschaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis passt de bal zonder na te denken. Turansoy is nu in balbezit. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stipančić passt de bal in één keer door. Petković rent richting de bal. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj schiet op doel. Skakanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 3:0

45e minuut.
López Bravo is nu in balbezit. López Bravo geeft een hoge lob. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković draait met de bal, schiet en ... Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.RapidBucurești 47%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 53%.
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 4:0

48e minuut.
Fetčo kopt de bal weg. Skoufalis speelt de bal door. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman speelt de bal door. Soete rent richting de bal. Soete schiet op doel. Hannu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Hannu trapt de bal weg van het doel. Petković kopt de bal weg. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj haalt uit met een fantastische trap. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Palaticzky is nu in balbezit. Palaticzky passt de bal zonder na te denken. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 5:0

59e minuut.
Stipančić rent richting de bal. Stipančić passt de bal zonder na te denken. Palaticzky met een sublieme pass. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Palaticzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palaticzky passt de bal zonder na te denken. Tokaj rent richting de bal. Tokaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
López Bravo kopt de bal weg. Skoufalis probeert de bal met de borst te controleren. Palaticzky geeft de bal voor. Tokaj rent richting de bal. Tokaj draait met de bal, schiet en ... Skakanka bokst de bal weg.

77e minuut.
Palaticzky rent richting de bal. Palaticzky passt de bal zonder na te denken. Petković heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis rent richting de bal. Petković onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.RapidBucurești 45%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 55%.
F.C.RapidBucurești - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 5:0