Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 steauarucar
Sorin 47 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten formidabel
matig Passen goed
matig Verdedigen briljant


2e minuut.
Turbuţan rent richting de bal. Alcunha onderschept slim de pass. Alcunha passt de bal zonder na te denken. Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba schiet op doel. Frajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Ambroziak de bal. Ambroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Jelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 1:0

18e minuut.
Faltoso kopt de bal weg. Turbuţan heeft problemen om de bal te vangen. Alcunha rent richting de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Frajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 1:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turbuţan met de inworp. Alamanos geeft een hoge lob. Jelić rent richting de bal. Jelić haalt uit met een fantastische trap. Zamfir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aguado kopt de bal weg. Coritiba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marina. Coritiba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguado met een snel genomen vrije trap. Frajer bokst de bal weg. Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 1:2

22e minuut.
Szekfű heeft problemen om de bal te vangen. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Jelić rent richting de bal. Jelić schiet op doel. Zamfir bokst de bal weg. Klungelig pakt Chuí de bal. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić schiet op doel. Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cucu rent richting de bal. Cucu geeft een lange en hoge pass. Jelić rent richting de bal. Jelić haalt uit met een fantastische trap. Zamfir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 2:2

31e minuut.
Cucu kopt de bal weg. Uhlárik rent richting de bal. Uhlárik passt de bal met de wreef. Szekfű rent richting de bal. Szekfű draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uhlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik probeert naar een medespeler te passen. Jelić is nu in balbezit. Jelić geeft een hoge lob. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hasenbichler de bal onder controle te krijgen. Jelić rent richting de bal. Jelić schiet op doel. Zamfir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tranholm met een sublieme pass. Kurtyka speelt de bal door. Marina is nu in balbezit. Coritiba onderschept slim de pass. Coritiba haalt uit met een fantastische trap. Frajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Auvray geeft de bal voor. Buitenspel voor Jelić. Goede buitenspelval van de verdediging. Faltoso neemt vlug de vrije trap. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha geeft een lange en hoge pass. Frajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 57%, steauarucar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 2:2

48e minuut.
Uhlárik passt de bal met de wreef. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan passt de bal in één keer door. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű draait met de bal, schiet en ... Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tranholm met een snelle inworp. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka passt de bal in één keer door. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Coritiba rent richting de bal. Auvray onderschept slim de pass. Auvray geeft een hoge lob. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Necula komt het veld opgelopen. Uhlárik neemt de hoekschop. Turbuţan kan de bal niet met de borst controleren. Jelić is nu in balbezit. Jelić draait met de bal, schiet en ... Zamfir bokst de bal weg.

66e minuut.
Aguado met een sublieme pass. Cucu rent richting de bal. Cucu geeft een hoge lob. Jelić is nu in balbezit. Jelić draait met de bal, schiet en ... Zamfir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Alcunha passt de bal met de wreef. Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka probeert naar een medespeler te passen. Alcunha rent richting de bal. Alcunha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Aguado passt de bal met de wreef. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić onderschept slim de pass. Jelić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Machos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden geeft de bal voor. Jelić rent richting de bal. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula schiet op doel. Zamfir bokst de bal weg. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cucu kopt de bal weg. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan passt de bal in één keer door. Necula is nu in balbezit. Necula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula haalt uit met een fantastische trap. Zamfir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jelić passt de bal met de wreef. Necula is nu in balbezit. Chuí legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Necula raakt geblesseerd tijdens het duel. Necula legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hasenbichler passt de bal in één keer door. Faltoso rent richting de bal. Faltoso met een sublieme pass. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 49%, steauarucar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARSENAL 1886 - steauarucar 2:2