Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vointa Podu Turcului F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
Clasic Tactiek Balanced
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 50.3
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Zăituc speelt de bal door. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. López Bravo begaat een overtreding. López Bravo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
López Bravo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Istoc de bal. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Skakanka probeert wanhopig de bal te grijpen. Boloboc probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:0

16e minuut.
Terada met een sublieme pass. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Bravo. Guercino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zăituc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turansoy met een snelle inworp. Coman is nu in balbezit. Coman geeft de bal voor. Buclea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 1:1

21e minuut.
Petrecca met een snelle inworp. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfaellos speelt de bal door. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc geeft een lange en hoge pass. Terada kopt de bal weg. Sârb rent richting de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea is nu in balbezit. Ortega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ortega krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Istoc probeert naar een medespeler te passen. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Zăituc speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gosse geeft een hoge lob. Tufeanu kopt de bal weg. Sfaellos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guercino rent richting de bal. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 2:1

32e minuut.
Modan is nu in balbezit. Modan geeft een lange en hoge pass. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Skakanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 3:1

41e minuut.
Terada neemt vlug de vrije trap. Sfaellos is nu in balbezit. Met opzet legt Guercino zijn tegenspeler op de grond. Guercino krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coman zijn tegenspeler op de grond. Terada raakt geblesseerd tijdens het duel. Gosse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tufeanu kopt de bal weg. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 48%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 52%.
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 3:1

51e minuut.
Terada probeert naar een medespeler te passen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb passt de bal met de wreef. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel. Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
López Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino rent richting de bal. Sfaellos begaat een overtreding. Sfaellos krijgt een gele kaart. Guercino raakt geblesseerd tijdens het duel. Istoc met een snel genomen vrije trap. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Sfaellos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buclea de bal. Skoufalis probeert naar een medespeler te passen. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal in één keer door. Petrecca rent richting de bal. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea schiet op doel. Cincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Boloboc geeft een lange en hoge pass. Soete is nu in balbezit. Coman rent richting de bal. Coman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Istoc is nu in balbezit. López Bravo onderschept slim de pass. López Bravo geeft de bal voor. Sârb heeft problemen om de bal te vangen. Sârb passt de bal met de wreef. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 4:1

85e minuut.
Istoc met een sublieme pass. Guercino rent richting de bal. Guercino passt de bal met de wreef. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Skakanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Skakanka trapt de bal weg van het doel. Soete controleert de bal met de borst. Terada geeft de bal voor. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ... Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 49%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 51%.
Vointa Podu Turcului - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 4:1