Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vointa Podu Turcului FC Gaz Metan Medias
Clasic Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
good Passen poor
excellent Verdedigen poor


5e minuut.
Petrecca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Istoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istoc probeert naar een medespeler te passen. Terada is nu in balbezit. Terada passt de bal zonder na te denken. Isar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 1:0

9e minuut.
Guercino passt de bal zonder na te denken. Sârb is nu in balbezit. Sârb passt de bal in één keer door. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino passt de bal in één keer door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cotenescu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pálfi probeert naar een medespeler te passen. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Tudorache de bal. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 3:0

18e minuut.
Apreotesei probeert de bal met de borst te controleren. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Stere heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu met een sublieme pass. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Istoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istoc geeft een hoge lob. Guercino heeft problemen om de bal te vangen. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 4:0

25e minuut.
Inworp. Ferestrău met de inworp. Mirică heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sârb geeft een hoge lob. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 5:0

33e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Istoc passt de bal met de wreef. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 6:0

40e minuut.
Pálfi passt de bal in één keer door. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino passt de bal met de wreef. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 7:0

42e minuut.
Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino geeft de bal voor. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu geeft een lange en hoge pass. Pálfi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sârb probeert naar een medespeler te passen. Terada is nu in balbezit. Terada geeft een lange en hoge pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 15%, FC Gaz Metan Medias 85%.
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 7:0

48e minuut.
Tufeanu schiet op doel. Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirică de bal. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sârb zal de hoekschop nemen. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 8:0

51e minuut.
Sârb geeft een hoge lob. Tufeanu kopt de bal weg. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ... Isar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 9:0

53e minuut.
Terada geeft de bal voor. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ... Isar bokst de bal weg. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 10:0

56e minuut.
Cristescu geeft de bal voor. Inworp. Istoc met de inworp. Guercino rent richting de bal. Guercino geeft de bal voor. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Istoc geeft een lange en hoge pass. Tufeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Cotenescu is nu in balbezit. Guercino onderschept slim de pass. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 11:0

60e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb met een sublieme pass. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 12:0

63e minuut.
Isar met een harde bal richting middenveld. Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada met een sublieme pass. Sârb heeft problemen om de bal te vangen. Sârb geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc speelt de bal door. Guercino rent richting de bal. Guercino draait met de bal, schiet en ... Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 13:0

68e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 14:0

69e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu passt de bal zonder na te denken. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 15:0

71e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Istoc met een sublieme pass. Terada bereikt de bal nog maar net als eerste. Terada geeft de bal voor. Isar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 16:0

73e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb geeft een hoge lob. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Isar bokst de bal weg.

75e minuut.
Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu passt de bal met de wreef. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 17:0

78e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Guercino rent richting de bal. Guercino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Istoc passt de bal in één keer door. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 18:0

83e minuut.
Klungelig pakt Tudorache de bal. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei speelt de bal door. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Terada is nu in balbezit. Terada met een sublieme pass. Istoc rent richting de bal. Istoc geeft de bal voor. Tufeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 19:0

90e minuut.
Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu passt de bal in één keer door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft de bal voor. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vointa Podu Turcului 14%, FC Gaz Metan Medias 86%.
Vointa Podu Turcului - FC Gaz Metan Medias 19:0