Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau Suporterul 1.0
ozdef Tactiek 541 def
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


18e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak verovert de bal door een tackle van achteren. Knysak speelt de bal door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knysak met een snelle inworp. Beccaria is nu in balbezit. Beccaria geeft de bal voor. Selezeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Suporterul 1.0 0:1

32e minuut.
Beccaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivansuc geeft de bal voor. Selezeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzunkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Suporterul 1.0 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 48%, Suporterul 1.0 52%.
Chelsea Bacau - Suporterul 1.0 0:2

55e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand geeft een hoge lob. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle geeft de bal voor. Perdomo krijgt zijn hoofd ertegen. Hallbjörnsson bokst de bal weg.

59e minuut.
Caterincă met een sublieme pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Einman rent richting de bal. Einman passt de bal in één keer door. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo schiet op doel. Hallbjörnsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 48%, Suporterul 1.0 52%.
Chelsea Bacau - Suporterul 1.0 0:2