Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB Sutesti AS Drobeta
Normal Tactiek standard
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 39.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


22e minuut.
Tomassi onderschept slim de pass. Pruś rent richting de bal. Alkatiri maakt een afschuwelijke overtreding. Alkatiri krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yiğitarslanoğlu met de inworp. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - AS Drobeta 1:0

32e minuut.
Fojt passt de bal in één keer door. Tomassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassi passt de bal in één keer door. Pruś rent richting de bal. Pruś geeft de bal voor. Fahrer bokst de bal weg.

34e minuut.
Ştefan is nu in balbezit. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştefan krijgt een gele kaart. Mereuţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Mereuţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakal haalt uit met een fantastische trap. Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCSB Sutesti - AS Drobeta 1:1

37e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marques Dias de bal. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 65%, AS Drobeta 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSB Sutesti - AS Drobeta 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Yiğitarslanoğlu geeft de bal voor. Pistrui probeert de bal aan de voet te houden. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert del Águila de bal onder controle te krijgen. del Águila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pruś met de inworp. van Ede geeft een lange en hoge pass. Fahrer bokst de bal weg.

60e minuut.
Kurski heeft problemen om de bal te vangen. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede passt de bal zonder na te denken. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Pistrui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
van Ede rent richting de bal. van Ede schiet op doel. Pruś is nu in balbezit. Pruś schiet op doel. Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - AS Drobeta 1:2

83e minuut.
Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt is nu in balbezit. Fojt passt de bal met de wreef. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Fojt met een sublieme pass. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan passt de bal met de wreef. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 53%, AS Drobeta 47%.
FCSB Sutesti - AS Drobeta 1:2