Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Drobeta Yaranzo
standard Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Fojt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt passt de bal in één keer door. Sakal is nu in balbezit. van Ede rent richting de bal. van Ede draait met de bal, schiet en ... Robledo bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pruś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sakal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś onderschept slim de pass. Pruś passt de bal met de wreef. Sakal is nu in balbezit. Sakal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vasalli met een snelle inworp. van Ede rent richting de bal. van Ede geeft de bal voor. Pruś is nu in balbezit. Pruś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pavelson speelt de bal door. Vasalli met een sublieme pass. Fojt speelt de bal door. van Ede is nu in balbezit. van Ede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fojt speelt de bal door. Kalitvintsev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munteanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pruś de bal. Perkampus bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkampus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dišljenković probeert de bal aan de voet te houden. Pruś rent richting de bal. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Ede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 40%, Yaranzo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Drobeta - Yaranzo 0:0

51e minuut.
Pavelson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruś geeft een lange en hoge pass. Bolesta onderschept slim de pass. Vasalli is nu in balbezit. Vasalli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fojt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt geeft de bal voor. Gatev is nu in balbezit. Sakal onderschept slim de pass. Sakal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kolbeinsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vasalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fojt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gatev trapt de bal weg van het doel. Tomassi probeert de bal met de borst te controleren. Tomassi probeert naar een medespeler te passen. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sakal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pruś de bal. Pruś passt de bal met de wreef. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schwininger de bal. Schwininger schiet op doel. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - Yaranzo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 41%, Yaranzo 59%.
AS Drobeta - Yaranzo 0:1