Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo AS Drobeta
Normal Tactiek standard
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 37.8
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Munteanu kan de bal niet met de borst controleren. Fojt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojt geeft de bal voor. Pruś is nu in balbezit. Pruś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tomassi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomassi met een sublieme pass. van Ede met een sublieme pass. Sakal rent richting de bal. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kolbeinsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munteanu speelt de bal door. Mereuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sakal passt de bal met de wreef. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Bolesta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AS Drobeta 0:1

39e minuut.
Vasalli rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu passt de bal zonder na te denken. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger draait met de bal, schiet en ... Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaranzo - AS Drobeta 1:1

40e minuut.
Perkampus onderschept slim de pass. Pruś met een sublieme pass. Pajka speelt de bal door. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kolbeinsson rent richting de bal. Vasalli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munteanu. Munteanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 62%, AS Drobeta 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yaranzo - AS Drobeta 1:1

56e minuut.
Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Fojt onderschept slim de pass. Fojt met een sublieme pass. van Ede bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ede schiet op doel. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Perkampus is nu in balbezit. Perkampus met een sublieme pass. Schwininger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwininger haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pajka onderschept slim de pass. Tomassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci geeft de bal voor. Munteanu kopt de bal weg. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pajka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boryczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perkampus rent richting de bal. Perkampus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fojt passt de bal zonder na te denken. Tomassi is nu in balbezit. Tomassi probeert naar een medespeler te passen. van Ede rent richting de bal. van Ede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 58%, AS Drobeta 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yaranzo - AS Drobeta 1:1