Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szereda AC Turmma
442 Tactiek baraj
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Belodedici rent richting de bal. Belodedici passt de bal met de wreef. Dani is nu in balbezit. Dani geeft de bal voor. Chiva maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ihrcke passt de bal met de wreef. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani geeft een lange en hoge pass. Chiva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Cerrato de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chiva rent richting de bal. Chiva geeft een lange en hoge pass. Văduva kan de bal niet met de borst controleren. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani schiet op doel. Ţiplea bokst de bal weg.

32e minuut.
Mousheghyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Dani de bal. Dani geeft een hoge lob. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 67%, AC Turmma 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Szereda - AC Turmma 0:0

47e minuut.
Mousheghyan geeft de bal voor. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani onderschept slim de pass. Dani haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - AC Turmma 0:1

48e minuut.
Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani onderschept slim de pass. Dani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiva de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cerrato kopt de bal weg. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft een hoge lob. Chiva krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - AC Turmma 0:2

70e minuut.
Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Văduva de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - AC Turmma 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 65%, AC Turmma 35%.
FC Szereda - AC Turmma 0:3