Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.53 [del]
  • Stadion: U Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42995
copy united AS Drobeta
fotbal real Tactiek standard
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 39.1
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Magiun de bal. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pourliotopoulos. Pourliotopoulos krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Mereuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malanowski onderschept slim de pass. Malanowski met een sublieme pass. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 1:0

8e minuut.
Iturburu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomassi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iturburu raakt geblesseerd tijdens het duel. Iturburu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pistrui geeft een hoge lob. MacPhadden kopt de bal weg. Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman onderschept slim de pass. Haman schiet op doel. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Henriquez trapt de bal weg van het doel. Fojt rent richting de bal. Iturburu geeft een lange en hoge pass. Haman is nu in balbezit. Haman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leeuwin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 2:0

28e minuut.
Iturburu onderschept slim de pass. Iturburu speelt de bal door. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft de bal voor. Haman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pavelson is nu in balbezit. Duțulescu onderschept slim de pass. Duțulescu met een sublieme pass. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg.

32e minuut.
MacPhadden passt de bal in één keer door. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski geeft de bal voor. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 3:0

37e minuut.
Tomassi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Resa de bal. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pruś speelt de bal door. Pavelson rent richting de bal. Duțulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tomassi de bal. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 4:0

44e minuut.
MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden geeft een hoge lob. Malanowski kopt de bal weg. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 30%, AS Drobeta 70%.
copy united - AS Drobeta 4:0

50e minuut.
Pruś met de inworp. van Ede is nu in balbezit. Magiun begaat een overtreding. van Ede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruś wilt de vrije trap nemen. Henriquez bokst de bal weg.

52e minuut.
Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski geeft een hoge lob. Pajka heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 5:0

73e minuut.
Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak speelt de bal door. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 6:0

80e minuut.
Leeuwin onderschept slim de pass. Leeuwin geeft de bal voor. Malanowski geeft een hoge lob. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 7:0

86e minuut.
Fojt rent richting de bal. Fojt passt de bal in één keer door. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - AS Drobeta 8:0

90e minuut.
Klungelig pakt Magiun de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavelson. Magiun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magiun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 25%, AS Drobeta 75%.
copy united - AS Drobeta 8:0