Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau Yaranzo
ozdef Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 34.4
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


5e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu speelt de bal door. Eyholzer probeert naar een medespeler te passen. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Loockx probeert naar een medespeler te passen. Viggosson rent richting de bal. Viggosson passt de bal met de wreef. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Yaranzo 1:0

40e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een hoge lob. Eyholzer rent richting de bal. Eyholzer geeft een hoge lob. Viggosson kopt de bal weg. Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Perkampus is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González geeft de bal voor. Perdomo krijgt zijn hoofd ertegen. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Yaranzo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 35%, Yaranzo 65%.
Chelsea Bacau - Yaranzo 2:0

51e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft een lange en hoge pass. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Kolbeinsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perdomo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loockx kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Yaranzo 3:0

64e minuut.
Caio da Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha geeft de bal voor. Daar is Preoteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einman geeft de bal voor. Perdomo rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Einman bereikt de bal nog maar net als eerste. Einman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Yaranzo 4:0

68e minuut.
Loockx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González geeft de bal voor. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Loockx passt de bal met de wreef. Einman heeft problemen om de bal te vangen. Einman speelt de bal door. Munteanu is nu in balbezit. Munteanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Einman is nu in balbezit. Einman passt de bal in één keer door. Perdomo rent richting de bal. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 34%, Yaranzo 66%.
Chelsea Bacau - Yaranzo 4:0