Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 FCSB Sutesti
541 def Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 40
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă rent richting de bal. Caterincă passt de bal zonder na te denken. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Beccaria probeert naar een medespeler te passen. Caterincă speelt de bal door. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft de bal voor. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 1:0

10e minuut.
Werle rent richting de bal. Werle passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. del Águila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fahrer bokst de bal weg.

21e minuut.
Oronoz geeft een hoge lob. Knysak rent richting de bal. Knysak geeft een hoge lob. Caterincă rent richting de bal. Caterincă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Berescu controleert de bal met de borst. Caterincă met een sublieme pass. del Águila rent richting de bal. Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu schiet op doel. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 2:0

28e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kózka passt de bal in één keer door. Kurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Beccaria verovert de bal door een tackle van achteren. Beccaria geeft een hoge lob. Oronoz heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yiğitarslanoğlu passt de bal met de wreef. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache met een sublieme pass. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Knysak met een snelle inworp. Beccaria is nu in balbezit. Beccaria geeft een hoge lob. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 3:0

34e minuut.
Ştefan speelt de bal door. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Oronoz rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu schiet op doel. Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fahrer probeert naar een medespeler te passen. Beccaria kopt de bal weg. Oronoz probeert de bal aan de voet te houden. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caterincă rent richting de bal. Caterincă schiet op doel. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Oronoz speelt de bal door. Knysak heeft problemen om de bal te vangen. Knysak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Berescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 29%, FCSB Sutesti 71%.
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 3:0

46e minuut.
Marques Dias probeert naar een medespeler te passen. Berescu speelt de bal door. Daar is Peabiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 4:0

61e minuut.
Fahrer trapt de bal weg van het doel. Knysak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştefan. Ştefan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Beccaria speelt de bal door. Caterincă rent richting de bal. Caterincă passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alkatiri onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kózka met een snelle inworp. Beccaria rent richting de bal. Beccaria geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Droogenbroeck is nu in balbezit. Marques Dias begaat een overtreding. Marques Dias krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Peabiru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beccaria. Peabiru raakt geblesseerd tijdens het duel. Alkatiri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Werle met de inworp. Klungelig pakt Knysak de bal. Knysak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle geeft een lange en hoge pass. Alkatiri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 33%, FCSB Sutesti 67%.
Suporterul 1.0 - FCSB Sutesti 4:0