Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 FC Szereda
541 def Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Selezeanu passt de bal met de wreef. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă passt de bal in één keer door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Ţiplea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Droogenbroeck geeft een lange en hoge pass. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kózka met een snelle inworp. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc geeft een lange en hoge pass. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Geyselen kopt de bal weg. Knysak is nu in balbezit. Bălănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knysak raakt geblesseerd tijdens het duel. Geyselen met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 52%, FC Szereda 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suporterul 1.0 - FC Szereda 0:0

60e minuut.
Knysak met een snelle inworp. Strungăreanu is nu in balbezit. Ivansuc begaat een overtreding. Ivansuc krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal in één keer door. Knysak heeft problemen om de bal te vangen. Knysak geeft een hoge lob. Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Jarząbek geeft een hoge lob. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal met de wreef. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu is nu in balbezit. Strungăreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strungăreanu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vraneš met een snelle inworp. Zybertowicz probeert naar een medespeler te passen. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Green Jensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Văduva kopt de bal weg. Zybertowicz rent richting de bal. Ivansuc begaat een overtreding. Zybertowicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zybertowicz kan niet meer verder spelen. Stoica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 44%, FC Szereda 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suporterul 1.0 - FC Szereda 0:0