Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 steaua pascani
aaa Tactiek bun
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 46.1
solide Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Pešterac is nu in balbezit. Pešterac passt de bal met de wreef. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník onderschept slim de pass. Prostředník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Wojciechowski met de inworp. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lestár de bal onder controle te krijgen. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tolgfors passt de bal met de wreef. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Botelho Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botelho Pinto krijgt een gele kaart. Prostředník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prostředník kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcsek is nu in balbezit. Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - steaua pascani 1:0

11e minuut.
Koltai geeft de bal voor. Inworp. Wojciechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Faganelli geeft een hoge lob. Wojciechowski is nu in balbezit. Met opzet legt Botelho Pinto zijn tegenspeler op de grond. Botelho Pinto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wojciechowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prostředník wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bayramlı met de inworp. Wojciechowski is nu in balbezit. Ercoli begaat een overtreding. Ercoli krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lestár geeft een hoge lob. Brusone speelt de bal door. Koltai is nu in balbezit. Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Prostředník is nu in balbezit. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski probeert naar een medespeler te passen. Pešterac rent richting de bal. Pešterac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - steaua pascani 2:0

35e minuut.
Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho geeft een lange en hoge pass. Nuschele kopt de bal weg. Otto is nu in balbezit. Otto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuschele krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - steaua pascani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 46%, steaua pascani 54%.
Dinamo2007 - steaua pascani 2:1

55e minuut.
Prostředník is nu in balbezit. Lestár onderschept slim de pass. Lestár speelt de bal door. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Macho met een sublieme pass. Nuschele is nu in balbezit. Mandıralı met een sublieme pass. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo2007 - steaua pascani 2:2

59e minuut.
Tolgfors speelt de bal door. Prostředník heeft problemen om de bal te vangen. Prostředník met een sublieme pass. Pešterac rent richting de bal. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tolgfors met een sublieme pass. Wojciechowski met een sublieme pass. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. Judele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - steaua pascani 3:2

72e minuut.
Wojciechowski probeert naar een medespeler te passen. Tolgfors speelt de bal door. Pešterac rent richting de bal. Pešterac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - steaua pascani 4:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciechowski met de inworp. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. Daar is Marcsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 56%, steaua pascani 44%.
Dinamo2007 - steaua pascani 4:2