Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Viitorul F.C. Dinamo Rex
AFCViitorul Tactiek Powerful
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten solid
average Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea passt de bal met de wreef. Głusejdo geeft een hoge lob. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori draait met de bal, schiet en ... Lázeňský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lázeňský trapt de bal weg. Strzyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mejremić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abazov heeft problemen om de bal te vangen. Abazov passt de bal zonder na te denken. Vettori heeft problemen om de bal te vangen. Vettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - F.C. Dinamo Rex 0:1

28e minuut.
Eviren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzyga met een snelle inworp. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dalan geeft de bal voor. MacNab is nu in balbezit. MacNab geeft een hoge lob. Visegrádi rent richting de bal. Visegrádi draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Vân Sơn niet meer kan verder spelen. Fadda komt het veld opgelopen.

40e minuut.
MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejremić. MacNab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacNab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eviren kopt de bal weg. Strzyga rent richting de bal. Strzyga geeft een hoge lob. Visegrádi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 60%, F.C. Dinamo Rex 40%.
AFC Viitorul - F.C. Dinamo Rex 0:1

54e minuut.
Dalan geeft een lange en hoge pass. Daar is Visegrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylinski is nu in balbezit. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Paal! Fadda bokst de bal weg.

61e minuut.
Iennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iennaro passt de bal zonder na te denken. Daar is Brycht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Iennaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dalan de bal. Abazov is nu in balbezit. Abazov haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - F.C. Dinamo Rex 0:2

65e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Iennaro onderschept slim de pass. Iennaro passt de bal met de wreef. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozody. Głusejdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folea met een snel genomen vrije trap. Abazov krijgt zijn hoofd ertegen. Lázeňský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori passt de bal zonder na te denken. Dalan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mejremić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folea kopt de bal weg. Głusejdo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozody. Bozody krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov geeft de bal voor. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap. Lázeňský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - F.C. Dinamo Rex 0:3

89e minuut.
Iennaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głusejdo speelt de bal door. Klungelig pakt Abazov de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... Lázeňský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 68%, F.C. Dinamo Rex 32%.
AFC Viitorul - F.C. Dinamo Rex 0:3