Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 GCL
criss Tactiek Sweep
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 48.9
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riou is nu in balbezit. Riou met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Deon geeft een hoge lob. Pandelescu met een sublieme pass. Riou kopt de bal weg. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cacoveanu met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal in één keer door. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap. Alessandro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pérez Checa geeft een lange en hoge pass. Helm is nu in balbezit. Helm passt de bal in één keer door. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pouget met de inworp. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft een hoge lob. Helm heeft problemen om de bal te vangen. Helm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Helm passt de bal in één keer door. Deon rent richting de bal. Deon passt de bal zonder na te denken. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 1:0

35e minuut.
Zevallos geeft de bal voor. Sopârlă kopt de bal weg. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 2:0

37e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna onderschept slim de pass. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doščić rent richting de bal. Riou onderschept slim de pass. Riou met een sublieme pass. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Reyna draait met de bal, schiet en ... Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zevallos met een sublieme pass. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm passt de bal zonder na te denken. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Helm onderschept slim de pass. Helm passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 46%, GCL 54%.
FC Arges 1953 - GCL 2:0

48e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Helm bereikt de bal nog maar net als eerste. Doščić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helm raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Riou neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 3:0

57e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Moţoc geeft een hoge lob. Helm kopt de bal weg. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Pouget speelt de bal door. Doščić rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă schiet op doel. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Calota met een snelle inworp. Novac geeft een lange en hoge pass. Deon geeft een lange en hoge pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 4:0

75e minuut.
Mitrana rent richting de bal. Capota probeert naar een medespeler te passen. Novac is nu in balbezit. Novac draait met de bal, schiet en ... Alessandro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 4:1

84e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 5:1

88e minuut.
Pouget met een sublieme pass. Klungelig pakt Helm de bal. Helm probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - GCL 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 40%, GCL 60%.
FC Arges 1953 - GCL 6:1